Arama sonuçları: *

1. zerolite

24-25k oyun laptop önerisi

Dostlar selam, bu bütçe için önerileriniz varsa alabilirim.
  2. zerolite

Yardım 20.000-21.000₺ oyuncu laptop önerisi

Selam dostlar, arkadaşım hem üni hemde oyun amaçlı laptop arıyor. Bu bütçeye önerinix ne olur? Şimdiden teşekkürler.
  3. zerolite

Yardım Laptop otomatik ekran parlaklığı nasıl kapanır

dostlar selam, laptopta otomatik parlaklık değişiyor bunu nasıl kapatabilirim.
  4. zerolite

Yardım FPS Testlere Göre Daha Düşük

Dostlar selam, internetten mx350'li laptopların Oyun testlerine baktım. GTA V 100FPS alıyor tek farkı RAM 16 olması ben düşükte 30-62 arası alıyorum ek ram bu kadar performans etkiliyor mu ? bir de işlemcim daha güncel diye biliyorum. Sistem...
  5. zerolite

Yardım Acer extensa kullananlar bir bakabilir mi ?

Dostlar selam, amazondan Acer extensa aldım ve dün kullandım ancak bugün baktığımda monitörün sağı biraz daha siyah kullanan arkadaşlar sizde de böyle mi ?
  6. zerolite

Öneri Acer Extensa EX215-54G FPS DEĞERLERİ VE GENEL GÖRÜŞÜM

Dostlar selam, biliyorsunuz laptop amazonda indirime girdi ve 8.499₺ fiyatına forumda birkaç arkadaş aldı. Bunlardan biri de bendim, şimdi sizlere ilk gösterim ve denediğim bir kaç oyundaki fps değerlerini söyleyeceğim. NOT:KONUYU DÜZENLEYİP DAHA DETAYLI BİR ŞEKİLDE FOTOĞRAFLAR İLE SÜSLEYECEĞİM...
  7. zerolite

Yardım Acer Extensa EX215-54G Alınır mı ?

Dostlar üniversite için kullanacağım evde oyun sistemim var alınır mı ? https://www.amazon.com.tr/dp/B09SLVF48K/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_NG6DBGFRX8XTY417777Q
  8. zerolite

Dell G15 5511 Laptop Alınır mı?

Dostlar fiyatı aşırı güzel geldi, sizce alinir mi ? https://ty.gl/nduhr9ppq2
  9. zerolite

Yardım 8.000-11.000₺ arası laptop önerisi

Dostlar selam, bu fiyat bandında bir laptop arıyorum üniversite için bu sebeple oyun için olmasa da olur ancak nadir oyun oynasam olur.
  10. zerolite

Yardım ACER Nitro AN515-57 VS Acer Nitro 5 AN515-55

Dostlar selam, üniversite için bu iki laptop arasında kaldım. Evet biliyorum 11.nesil olan daha iyi ancak 500₺ vermeye değer mi ? şimdi olay şu şekilde bende 15.5k para var ve ben laptop için 14.5k max bütçe ayarladım. çünkü üniversite de vs de lazım olur diye 1K daha tutuyorum. ve benim evde...
  11. zerolite

Yardım Üniversite için 13-14k laptop önerisi

Dostlar selam, üniversite için laptop önerisi istiyorum oyun odaklı da olur pek işlemci yoran programlar kullanmıyoruz. bütçe max 14.5k
  12. zerolite

Yardım 13-14K'ya Laptop önerisi alabilir miyim ?

Dostlar selam, bütçem 13-14k ekran olarak 60hz olsa da olur ama bir yandan oyunda oynansa güzel olur. genel olarak üniversite için kullanılacak.
  13. zerolite

Yardım Film İçin Ucuz İdeal Laptop?

Arkadaşlar bütçem 2.200 civarı i5 4.nesil bir laptop buldum ve film için ideal olarak düşündüm. tek amacım film ve internette dolaşmak yani kısacası pek beklentim yok önerilerinizi bekliyorum benim bulduğum şu bana göre iyi geldi ancak sizin önerebileceğiniz varsa onu alabilirim. ve bu sıfır...
Geri