Arama sonuçları: *

1. K

Yardım GameGaraj Laptop Alınır Mı? Güvenilir Mi?

Hayırlı geceler arkadaşlar. 2 haftadır bilgisayar araştırması yapıyorum ve asus tuf a15 , msi pulse 16 , dell g15 , acer nitro 16 gibi cihazları araştırırken inanılmaz şekilde gamegaraj önerisi geliyordu be bende araştırdım. Forumdaki yorumları olumlu şikayetvardaki ilgileride güzel servisini...
  2. K

Yardım Asus Tuf A15 hala alınır mı?

Arkadaşlar öncelikle günaydın. İki bilgisayar arasında git gel yapıyorum msi pulse 16 ai ve asus tuf a15’nın ryzen 7 işlemcili 4060 modeli. Aralarında birkaç gün önce neredeyse 3k oynadığı için msi pulse alacak gibiydim hem 32 ram hemde 1tb ssd var idi birde intel core ultra 7 daha iyi bir...
  3. K

Öneri Gaming Laptop Önerisi

Herkese merhabalar. Maalesef 3 yıllık lenovo ideapad gaming 3 cihazım bozulduğu için yeni cihaz alacağım. Cihazimdan yani lenovodan mükemmel derecede memnun olduğum için lenovo LOQ tercih edecektim fakat kronik sorunu varmış ve anakart kendisi yanıyormuş sanırım tüm modellerinde bu sorun var mı...
  4. K

Yardım İki bilgisayar arasında kaldım tavsiyeleriniz nelerdir?

Öncelikle merhaba elimde iki tane bilgisayar linki var bu akşam alacağım o yüzden acil cevap gelirse çok mutlu olurum bir bilgisayarda ekran kartı 3060 6gb tercih edilirken diğerinde 3050ti 4gb tercih edilmiş ve benimde forumlardan ve YouTube videolarından izlediğim kadarıyla 3050 ve 3050ti 4gb...
Geri