Arama sonuçları: *

1. U

Yardım yazılım ve bilgisayar mühendisliği için laptop

Merhabalar, oyun oynamıyorum okulda kullanabileceğim pili 5-6 saat gidecek chrome sekmeler arası kasmayacak film açabilecek, vscode vs kodları çalıştırırken kasmayacak uygun fiyatlı bir laptop arıyorum fiyatım 10-15k monster huma ve huawei matebook d15 arasında kaldım sizce hangisi monster iş...
  2. U

acer nitro serisi 3060 5 5600h

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-45-amd-ryzen-5-5600h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qbcey-005-p-HBCV00000I8S7S bunu önerir misiniz bütçem bu kadar
  3. U

Bilgisayar mühendisliği için bilgisayar tavsiyesi

Merhabalar, Bilgisayar mühendisliği için sistem tavsiyesi istiyorum, donanıma çok hakim değilim yardımcı olursanız sevinirim. Genellikle c#,py gibi programları kullanıyorum, küçük çaplı play store oyunları yapabilirim. Photoshop,ai ile ilgileniyorum, onları kullanırken kasacak veya...
  4. U

Bilgisayar mühendisliği,oyun,tasarım için laptop önerisi

Merhabalar, Bu sene üniversiteye gideceğim, hem yazılım uygulamaları ve editörlerde sorun çıkarmayacak hem de photoshop,ai gibi programları açıcak uygun bir laptop arıyorum, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Bayadır araştırıyorum şu bilgisayar uygun ve kaliteli olarak gözüme çarptı ...
Geri