Arama sonuçları: *

1. T

60K BÜTÇE İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

50000 ve 60000 aralıklı bütçem var tamamen oyun odaklı bir laptop istiyorum en performanslısı ve beni bütün oyunları rahatça oynatacak bir laptop olsun ben şöyle bir şey buldum https://www.vatanbilgisayar.com/hp-victus-16-s0003nt-7-nesil-ryzen-7-7840hs-rtx4070-8gb-16gb-512gb-16-1inc-w11.html
  2. T

Çözüldü✓ 50 60 K laptop önerisi acil!!!

50.000 bütçe var 60 a kadar çıkarım tamamen oyun odaklı alıyorum günümüzde ki en ağır oyunu bile oynayatacak oynatmasa bile en iyi performansı verecek bi bilgisayar gerekiyor şimdiden teşekkürler elden alacağım için bi mağazadan olsun vatan gibi
  3. T

Laptopum bilg müh için yeterli mi

16 GB ram/12. Nesil i5 12500H/rtx 3060/ özellikler bu 140w a kadar çıkıyor ekran kartı gücüm sizce yeterli olur mu
  4. T

laptop önerisi bütçe 50 60k

Bilgisayar mühendisliği kazandım bölüm ve oyun oynamak için kullanacağım benide baya bir idare etsin istiyorum tavsiyelerinizi beklerim
  5. T

35-40K laptop önerisi oyun için

35-40k ya laptop önerisi olan var mı arkadaşlar oyun ve günlük için bilgisayar mühendisliği okuyorum
  6. T

25K laptop önerileri

25 k bütçe var oyun oynanacak ünide de kullanılcak ne alınır
  7. T

11-16K arası laptop önerisi

11-16 K arası laptop önerisi istiyorum mümkünse bu fiyat bandında ki güçlü işlemci olsun bildiğim kadarıyla ekran kartları dahili zaten
  8. T

LAPTOP ÖNERİSİ PİYASAYA HAKİM KİŞİDEN

Abime bilgisayar alacağız Excel çalışsın valo pes21 falan oynatsın yeter diyor pahalı istemiyor ucuzundan ne alabiliriz
  9. T

ARKADAŞLAR LAPTOP ÖNERİSİ LÜTFEEN

Abime alacağız valo cs tarzı oyun oynuyor ayrıca ofis gibi de kullanmak istiyor excel falan rahat açılıp çalışsın diyor 15 17 k ya neler buluruz
  10. T

Arkadaşlar ACİL LAPTOP ÖNERİSİ

Arkadaşlar abime alınacak acilinden lazım valorant CS tarzı oyunlar oynamak istiyor akıcı şekilde birde günlük olarak kullanacak 15 k ya falan çıkar mı bi şeyler
  11. T

7.5 8 k laptop önerileri

Ablama alacağız üniversitesi için ısınma problemi olmayan çok fan sesi olmayan laptop önerileri bekliyorum teşekkür ederim
  12. T

max 10k laptop önerisi

üniversite için istiyorum film izlemek, müzik dinlemek arada bi ödev yaparım (ablam) vatan gibi mağazalardan olursa iyi olur
  13. T

Çözüldü✓ Nitro 5te mux switch nasıl açacağım

Laptop aldım Acer nitro 5 özellik var ama mux switch nasıl açıoacak
  14. T

Çözüldü✓ ACER NİTRO 5 SES TUŞU ÇALIŞMIYOR

Bir arkadaş acerin kendi sitesinden attı güncellemeleri ben Windows updateden yapmıştım şimdi ses tuşundan kısıyorum kısılmıyor ses düzeyden de kısılmıyor napmalıyım
  15. T

Çözüldü✓ Windows kurdum yapmam gerekenler neler

Acer nitro 5 serisi aldım ve Windows kurdum, güncellemeleri kontrol edip(Windows update) yaptım şu an yapmam gereken şeyler neler
  16. T

Çözüldü✓ FREEDOS KURULUM AŞAMASINDA WİFİ GÖZÜKMÜYOR

Arkadaşlar wifi görünmüyor laptop ne yapmalıyım
  17. T

Yardım YENİ BİLGİSAYAR KURULUMU

Acer nitro 5 elime ulaştı w 10 mu kurayım w11 mi ona göre key alacağım bi kurarsam bi daha değiştirmem
  18. T

Laptop incelemesi yapayım mı

Acer nitro 5 bu laptopu sipariş ettim vatan sağolsun Ankara da ki 100 km lık stok yerine Adana'dan stok verince pazartesi günü ulaşacak elime kurulum vs yaptıktan sonra isteyen arkadaşlar olursa FPS değerleri, sıcaklık, fan sesleri gibi çok detaya girmeden incelemesini atabilirim
  19. T

Laptop aldım ho mu go mu

https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-5-12-nesil-core-i5-12500h-16gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3060-6gb-freedos.html arkadaşlar az önce sipariş ettim sizce iyi yapmış mıyım
  20. T

Vatandan 21 k ya laptop alacağım

İndirimde olan aceri biliyorsunuzdur ama ekranından dolayı tereddütteyim 15.6 nasıl yapayım sizce
Geri