Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ Gaming laptop önerisi

Asus tuf 2022 ryzen 7 6800h rtx 3060 140w 16 gb ddr5 pc den hiç memnun kalmadım servise gönderdim çok ısınıyordu ve wasd kısmından aşırı fazla cızırtı sesi geliyordu.Büyük ihtimalle iade edeceğim...
  2. D

Yeni aldığım rtx 3060 laptopta coil whine

Vatan bilgisayardan 4 gün önce aldığım asus tuf a15 2022 rtx 3060 140w ryzen 7 6800h 16gb ddr5 laptopta coil whine sesi var bazen artıyor,ekran kartını zorladığımda ilk defa az önce fanla birlikte duyuldu.Normalde sadece oyunu ilk açtığımda olup geçiyordu ve pc yi açtığımda oluyordu ama o çok...
  3. D

Çözüldü✓ Yurt dışından gaming laptop alacağım ama klavyesi ingilizce

Bu yıl yazılım mühendisliği kazandım fakat yurt disindan alacağim pc de klavye ingilizce ü ö falan yazarım sorun olmaz ama noktalama işaretlerini nasıl yapıcam klavyeyi Türkçeye çevirdiğimde kod yazarken falan,onları ezbere bilmiyorum yerlerini ? Kafama şuan tek bu takılıyor legion 5 almazsam...
  4. D

Çözüldü✓ Yazılım mühendisliği için bilgisayar önerisi

Yazılım mühendisliği öğrencisiyim ilk yılım olacak kullanacağım programların hepsini bilmiyorum ryzen 5 5600 h beni 5 yıl idare eder mi ?Aynı modelin ryzen 7 5800 h da var ama satıcısına güvenemiyorum hepsiburada da ...
  5. D

Çözüldü✓ Yurt dışından laptop alırsam güncelleme almayıpta pc kapanır mı ?

Yurt dışından gaming laptop alacağım .Fakat duyduğuma göre pc güncelleme almayıp kapanma riski varmış lütfen cevaplar mısınız çok acillll
Geri