Arama sonuçları: *

1. Bthn_Klkc

20-25 Bin₺ Arası Laptop Önerisi

Herkese selamlar sevgiler. 20-25 arası laptop önerilerinizi alabilir miyim. Oyun oynamak için alacağım.
  2. Bthn_Klkc

Lossless Scalling Bu Sistemde İşe Yarar mı?

Herkese selamlar sevgiler. Bu Lossless Scalling mevzusu her pc için mi geçerli? Örneğin benim laptop eski aşağı sistemi bırakıyorum bunda da performanslı çalışır mı? İşlemci: İntel i5 4210U Ekran Kartı: GeForce 840m Ram: 4+4 Rom: 256GB SSD+1TB HDD Dediğim gibi bunda da performans gösterir mi...
  3. Bthn_Klkc

HP Victus 16 S0055NT İyi midir?

Beyler bayanlar pcleri benden daha iyi anlayanlar, hayırlı geceleriniz olsun. Aşağıda linkşni bıraktığım HP Victus 16 S0055NT model iyi midir? Bir bilgilendirirseniz sevinirim. İy forumlar dilerim. Sağlıcakla kalın:) https://app.hb.biz/NK3y6BtbA4lD
  4. Bthn_Klkc

Bu Sistem Sizce Nasıl?

Herkese tekrardan iyi geceler, hayırlı ramazanlar. Sizce bu sistem nasıl az çok GTA 5 olsun ETS 2 olsun oynatır mı? İ5 4210U Nvidia Geforce 840m 8 GB ram 240 GB SSD + 500 GB HDD Cevaplarınızı bekliyorum. İyi forumlar dilerim.
  5. Bthn_Klkc

İkinci El Laptop Önerileri

Herkese iyi geceler, hayırlı ramazanlar. Aşağıda linkini bıraktığım laptoplardan hangisi iyi acaba fikir sunarsanız sevinirim. İpadimi satıp alacağım biraz üzülüyorum buna iPad'i satıp laptop almalı mıyım yoksa almamalı mıyım? Tekrardan iyi geceler dilerim. İyi forumlar. 1. Laptop...
  6. Bthn_Klkc

Laptop mu masaüstü mü

Herkese selamlar sevgiler. Elime bir kaç ay içerisinde ufak çaplı bir para geçecek 6000 civarı falan. Bu parayla laptop mu almalıyım yoksa masaüstü mü? Bir öneri sunarsanız sevinirim. Böyle orta ayarlarda aşağı yukarı her oyunu zorlanmadan oynatabilecek bir şey istiyorum. Eğer çok kayda değer...
Geri