Arama sonuçları: *

1. BirDexter

7000 Bandında alınabilecek en baba laptop aranıyor?

Konu belli, alacak kişi bir arkadaşım ve ne yazık ki laptop konusunda bilgim sınırlı. Gündelik işler için kullanabileceği, arada dandik oyunlara girebileceği bir laptop önerisi belirtebilir misiniz? Max bütçe 7000
  2. BirDexter

20.000 TL ye iş için laptop

Oyun çok oynamayacak biri için arıyorum. Pc den anlıyorum fakat laptop bildiğim bi yer değil. İntel işlemcili, 16 gb ramli felan bi öneri verebilir misiniz?
  3. BirDexter

25.000'e alınabilecek en iyi laptop

Konu belli arkadaşlar. Genelde oyun ve iş amaçlı kullanacak alacak olan kuzenim. Yardımlarınızı bekliyorum zira masaüstünden ne kadar anlıyorsam; o kadar dizüstünden anlamıyorum....
  4. BirDexter

4500 Bütçe İle Günlük Kullanım Laptop

Maximum word excel felan açıp, google da 3 5 sekme ile hayatıma devam edebileceğim full hd bi laptop arıyorum... Var mı bildiğiniz
  5. BirDexter

5000'ine "LAPTOP" önerebilir misiniz?

Yeri geldiğinde ufak çapta Lol gibi oyunlar oynayabileceğim ve de beni üzmeyecek bir laptop arayışındayım. Var mı tavsiyeniz ?
  6. BirDexter

4000 TL'ye Laptop

Öncelikle aşırı şekilde oyun oynayacağım bir cihaz olmayacak. Gündelik işlerimi, araştırmalarımı hızlı şekilde halledebileceğim bir cihaz arıyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim :)
Top Bottom