Arama sonuçları: *

1. N

Laptop Önerisi hangisini almalıyım?

Dostlar selam tekrar geçenlerde yazmıştım laptop tavsiyesi için aşağı yukarı 20000 lira bütçem var. Aynı laptopun ddr4 16 gb ram, ddr5 8 gb ram varyasyonları arasındayım şu an ddr5 8 gb ramli olanı düşünüyorum rami nasıl arttırabilirim baska laptop öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz teşekkürler.
  2. N

Maksimum 20000 laptop tavsiyesi

Dostlar selam bilgisayar mühendisliği için laptop almak istiyorum ama çok kararsız kaldım ne alacağımla ilgili. Hatta acaba laptop değil de masaüstü mü alsam diye bile düsünüyorum da fakültede de lazım oluyo yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  3. N

Yardım Monster Huma laptop işimi görür mü?

Mühendislik ve biraz da oyun icin yaklasık 15 16000 lira bütçem var https://www.teknosa.com/monster-huma-h5-v325-intel-core-i71165g7-156-16-gb-ram-500-gb-ssd-fhd-165-hz-winodws-11-laptop-p-786281871?utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.18 bu laptopu düşünüyorum şu an başka tavsiyeniz...
  4. N

Öneri Mühendislik için laptop önerisi

Arkadaşlar selam biliyorum çok fazla bu konuda başlık var da yine de sorayım dedim mezun senemdeyim önümüzdeki sene bilgisayar mühendisliği düşünüyorum çok fazla insan gibi bütçem yaklaşık 15 16 bin lira çok fazla oyun oynamayacağım zaten de yine de arada atarım bir seyler önerileriniz varsa...
Geri