Arama sonuçları: *

1. S

35k laptop öneri gaming

Arkadaşlar konu başlıkta acer flan var baya iyi ama işletim istemi linux yazıyor anlamadım ekran kartı 4060 olsun şimdiden teşekkürler
  2. S

Öneri max 27k gaming laptop önerisi

arkadaşlar başlıkta yazıyor max 23k oyun için laptop
  3. S

Öneri Max 26K oyuncu laptop

Arkadaşlar max 26k bütçe ile ben baktım moster var en iyilerden bu fiyat bandında ama kronik vs. Sıkıntılar gibi lekeler var marka üzerinde sizinde önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
  4. S

Öneri Max 11K laptop önerisi

Arkadaşlar kasmasın en azından valo oynatsin kasmadan
  5. S

Öneri Max 30k laptop önerisi yaparmısınız

Arkadaşlar birine laptop bakıyorum max30k oyuncu laptopu olarak bakacağız şöyle bir baktım 30 k ya genelde monster var asus ve msı yok bide hp gördüm ama oda monstren yanında kötü kalıyordu yani galiba 30 kaya ortlama bir laptop olarak sadece monster var önerilerinizi bekliyorum
  6. S

Sizce Hangi Sistem ?

Arkadaşlar Laptop almayı düşünüyorum sizce rtx3050ti i7 12. Nesil mi yoksa 3060 i5 11. Nesil mi veya 12. Nesilmi 3050ti 4Vram 3060 6Vram ama 3060 da i5 11. Nesil sıkıntı cikarirmi acaba
  7. S

Bu monster alınırmi ?

Arkadaşlar mosnterin kendi sitesinden alis veriş yapilimi sizce? Ve monsterin kendi sitesinde 21 k ya 12. Nesil i5 12500h rtx3050ti 8 gb ram li abra a5 modeli sizce bu model Alınır mı? kullanlar var mı monster uzerinde kötü bir ilgi var ama adam gtx1650 moster ile fivem yayin yapıyor.
  8. S

Acer laptop Alınır mı?

Arkadaşlar acer laptop alacağım vatandan intel i5 11400h 11. Veya 12. Nesik hatırlayamıyorum rtx3050 16 gb ram sizce alınırmi?
  9. S

Excalibur Kullananlar yardim

Arkadaşlar excalibur g770 rtx3050 8 ram core i5 almayı düşünüyorum LÜTFEN SADECE KULANAN KİŞİLER CEVAP VERSİN hangi oyunları oynuyorsunuz hangi grafiklerde oynuyorsunuz en yüksek grafiklerde hangi oyunlarsa akc fps alıyorsunuz sicaklik degeri nasıl oluyor kullanımı güzelmi kullanan arkadaşlar...
  10. S

Hangi sistem daha mantikli ?

Arkadaşlar Laptop alamayi dusnuyorum 16-17 k bütçem var sizce rtx3050 ryzen 5 5600h 8 gb rammi yoksa gtx1650 ryzen 7 veya intel 7 16 gb rammi fivem valo cs gta online gibi oyunlar oynayacağım (gtx ekran kartlari eskisi rtx e gecin dio
  11. S

16 17 k Arasi gaming laptop arıyorum

Arkadaşlar 16 17 k arasi laptop arıyorum yardim edebilirmisiniz oyun için alacağım ama
  12. S

Hp Pavilion 15-ec2055nt bu laptop fivem oynatirmi?

Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum sizce bu laptop orta grafiklerde fivem oynatirmi 60 fps flan bazilari ramdan dolayi oynatmaz diyor bu Laptopu kullananlar varsa biraz bilgi verebilirmi ...
  13. S

15 17 k arasi Laptop Önerisi

Arkadaşlar 15 17 k arasi laptop arıyorum bitane buldum rtx3050 8 ram amd ryzen 5 5600h fivem oynatirmi die sordum ramdan oynatmaz dediler eger bulmassam mecburen alcam peki sizin önerdiğiniz bi laptop varmi bu fiyat aralarinda ?
Top Bottom