Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Yardım 45-50bin ₺ Laptop Önerisi

Selamın aleyküm cümleten. LoL, Stronghold, Fall Guys tarzında ağır olmayan oyunlar oynuyorum ama çok fazla oyun oynadığım söylenemez daha çok webden işlerimi görmek için kullanacağım. Aradığım Özellikler: Ekran min 120hz (mümkünse 144hz olması daha güzel olur) Panel TN veya VA panel olmasın...
  2. enisberberr

Öneri 25-30bin Bandında Laptop Önerisi

Selamın aleyküm arkadaşlar. Acaba 25-30bin bandında bir laptop önerebilir misiniz? 2. el de olabilir bu arada temiz olması kaydıyla... LoL, Stronghold, Fall Guys tarzında ağır olmayan oyunlar oynuyorum ama çok fazla oyun oynadığım söylenemez daha çok webden işlerimi görmek için kullanacağım...
  3. enisberberr

Yardım Asus TUF Gaming F15 FX506HE-HN012 Ekran Kartı Kaç W?

Merhabalar sevgili dostlar, Arkadaşım bu laptopu alacak ama mobil ekran kartlarında ki W değerleri çok önemli ama ben hiçbir yerde W değerini göremedim. Kötü ve düşük bir 3050ti almasını da istemem. Bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?
  4. enisberberr

Yardım Abra a7 v12.5.1 mi Casper Excalibur G770.1245 - 8EHOT - B mi?

Merhabalar sevgili arkadaşlar, Bu iki laptop arasından sizce hangisini almam daha iyi olur? Monster Abra a7'de 16gb ram ve ekran excalibur'a göre daha büyük Excalibur ise işlemcisi 12. nesil Bu özelliklerden öne çıkarak ve markanın kalitesi ve verdiği garanti hizmetini baz alırsak hangisini...
  5. enisberberr

Öneri 8000₺'lik 2. El Laptop Önerisi

Merhabalar sevgili arkadaşlar, Bir laptop almayı düşünüyorum ve elimdeki bütçem maksimum olarak 8bin ₺. Sıfır olarak iyi bir laptop alamayacağım için 2. el bir laptop almayı planlıyorum. İş odaklı bir laptop istiyorum ama bir yandan orta dereceli oyunları (Battlefield 1 ve CS:GO) oynatabilecek...
  6. enisberberr

5000-6000₺ İş için Laptop Önerisi

Merhabalar sevgili arkadaşlar, 5000-6000₺ arası genel olarak iş için kullanılacak bir laptop almak istiyorum. Kendim baktım fakat biraz bulmakta zorlanıyorum. Laptopta kullanılan işlemciler ve paylaşımlı veya paylaşımsız ekran kartları hakkında pekte bilgi sahibi olmadığım için sizden...
  7. enisberberr

Yardım ACİL!! Bu 2 Laptop Arasından Hangisini Alınmalı?

Merhabalar sevgili dostlarım, Arkadaşım Azerbaycanda yaşıyor ve annesine laptop almak istiyor. Laptop ağırlıklı olarak MS Teams, Zoom vb. gibi programlar için kullanılacak. Kendisi öğretmen olduğu için Laptop'u sadece ders vermek ve dosya kaydetmek için kullanacak. Aşağıdakilerden hangisi...
  8. enisberberr

Max 2500₺ Online Ders ve Orta Düzey Oyun için 2. El Laptop Tavsiyesi

Merhabalar sevgili dostlarım, Tanıdığım birisi için max 2500₺ ye 2. el bir laptop alacağız. Laptopta en çok online ders ve orta düzey oyunlar oynanmak isteniyor... Uygun bir laptop tavsiyesi olan var mıdır acaba?
  9. enisberberr

Max 7500₺ Çizim için Laptop Önerisi

Merhaba sevgili dostlarım, Yakın bir arkadaşım max 7500₺ ye hem günlük işlerini hem de İnşaat Mühendisliği okuduğu için çizim yapabileceği bir Laptop arıyor. Önerdğiniz bir Laptop var mıdır?
  10. enisberberr

Yardım Hangi Seçim Daha Mantıklıdır? (Laptop)

Merhaba sevgili dostlarım, Birkaç saat önce bir konu açtım fakat hiçbir cevap gelmedi. Bende gittim biraz araştırdım ne var ne yok diye... Bu 4 ürünü bulabildim adam akıllı... Şimdi asıl sorum hangisi daha iyidir? 1 mi? 2 mi? 3 mü? 4 mü?
  11. enisberberr

Yardım 3000₺ Laptop Önerisi!

Merhaba sevgili dostlarım, Arkadaşım kendisine laptop almayı düşünüyor. Kullanım amacı Pubg (sanırım Mobile) oynamak, tez yazmak ve online eğitim olacak... Bütçesi max 3000₺... Temiz 2. el veya sıfır ürün hiç farketmez. Tek isteği 2-3 yıl götürsün... Önerillerinizi bekliyorum...
Geri