Arama sonuçları: *

1. C

35 BİN TL F/P GAMİNG LAPTOP TAVSİYE LAZIM

Merhabalar 35 civarı gaming laptop bakıyorum fiyat perf üzmeyen kronik sorunu olmayan yardımlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar
  2. C

RENDER + GAMİNG LAPTOP YARDIM 60k

Merhabalar 60 civarına laptop arıyorum Render ve gaming için kullanacağım Oyun ağır oyunar oynamam high ultra grafik olsun kafasına girmem Sorunsuz kronik arızasız ısınmayan vs Kafamın rahat olacağı bir laptop önerebilir misiniz Bütçe 60 ama aşağı yukarı biraz daha esnerim
  3. C

İllüstrasyon photoshop indesing için laptop önerisi Acil

İllüstrasyon Photoshop İndesing İçin laptop arıyorum bütçe yok Fiyat performans bakıyorum bu fiyata bu donanım iyi diyorsanız önerin acil
  4. C

LAPTOP GURMELERİ-35.000 TL GAMİNG LAPTOP TAVSİYE

Selamun aleyküm cümleten Amaç cs2 oynamak 35 bine kadar fiyat performans bi laptop önerebilir misiniz? iyi forumlar
  5. C

25.000 tl ye Laptop önerisi

Merhabalar Günlük işlerde zoom vb uygulamalar için kullanılacak Yardımlarınız için teşekkürler
  6. C

Öneri 30k ya Borsa + orta düzey oyun için laptop önerisi

Borsa ve orta düzey oyunlar için laptop bakıyorum 5 6 tane hisseyi aynı anda takip etmek istiyorum 1-2 monitör bağlayabilirim ileride Arada Cs go girebilirim akıcı şekilde oynatırsa güzel olur Önerilerinizi bekliyorum Bütçe 30k
  7. C

Çözüldü✓ Victus 16-d0020nr ne kadar eder?

Özelliklerini resimde paylaştım yurt dışı az kullanılmış kenarda duran laptop ne kadar eder?
Geri