Arama sonuçları: *

1. Eren Tiryakii

(GÜNCEL!) Ofis ve Yazılım için Laptop Tavsiyesi!

Ofis ve Yazılım için üniversitede kullanmak üzere bir laptop bakıyorum. Butcem max. 15k-17k TL. Teşekkür ediyorum.
  2. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ 20.000 TL İş Odaklı Laptop Tavsiyesi!

Merhabalar. Ben iş için (Excel, Word, Mail, Günlük Kullanım, İleri Yazılım, Premier ve Photoshop vs.) kullanmak üzere laptop bakıyorum. Oyun oynamayacağım. Bütçem 20.000 TL. 2. El de bakabilirim. Sizce ne almalıyım?
  3. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ Maksimum 20k Laptop Tavsiyesi!

Arkadaşlar merhaba. Aşağıda yazan laptoplardan hangisini almak daha mantıklı. 2. El bakıyorum. 20k bütçem var. (Ama 20k nın ne kadar altında olursa o kadar iyi.) Ve genelde günlük kullanım, iş için kullanacağım. Excel, Word, Mail, YouTube, Google, Yazılım, Photoshop, Adobe Premier vs. Bunları...
  4. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ Macbook Air M1 16 GB vs Huawei D16 i7 12700H

Merhabalar. Ben genelde iş için (Excel, Word, Mail, Günlük Kullanım, İleri Yazılım, Premier ve Photoshop vs.) kullanmak üzere laptop bakıyorum. Bütçem 20.000 TL. 2. El baktım. Ve aşağıdaki laptopları buldum. Sizce hangisini almalıyım? Sizin önerebilecekleriniz de varsa yazabilirsiniz. Huawei...
  5. Eren Tiryakii

Çözüldü✓ 20.000 TL altına F/P İş Laptopu Tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar. En fazla 20.000 TL butçem var. (20.000 TL nin altında olursa süper olur.) Ofis, Gündelik Kullanım, Yazılım ve Üniversite için istiyorum. Arada bir oyun oynayabilirim ama pek önemli değil. İstediğim şartlar: 1-) Şarjının uzun süre gitmesini istiyorum. 2-) Performanslı...
Geri