Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Yeni alacağım laptop için yardım

Arkadaşlar yeni laptop alacağım ve bu laptopa klavye Mouse ve kulaklık almayı düşünüyorum ve yardıma ihtiyacım var.hemen cevap verebilecek buradan yada instagram wp gibi platformlardan ulaşabileceğim kişilere ihtiyacım var görüp cevaplandırırsanız sevinirim
  2. E

Çözüldü✓ Asus rog strix g15 kasa kodu farkları

Arkadaşlar Asus rog strix g15 g513rc ryzen 7 6800 h ve rtx 3050 16gb /512 gb ssd modelini alıcam ama İnternette hn192 hn 193 ve hn194 olmak üzere 3 farklı kasa kodu var ve ben de kargoyla uğraşmamak için gamers arena dan almayı düşünüyorum (kendi sitesinden alırsam kargoya vermeden elden alma...
  3. E

Çözüldü✓ Teknosa media markt vatan dan pc alma

Arkadaşlar Asus rog strix g15 AMD r7 6800h RTX3050 16GB /512Gb bu pc yi almayı düşünüyorum ama İnternetten almaya pek güvenemiyorum İnternetten gpn teknoloji ve gamers arena adlı 2 sitede gözüküyor ama ben teknosa media markt vatan gibi güvenilir yerlere gidip görüp almak istiyorum ama stokta...
  4. E

Çözüldü✓ 24K Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşlar max 24 k bütçem var ve uzun araştırmalar sonucu 3 pc arasında kaldım (hp victus ve Acer nitro 5 markaları yüzünden pek düşünmedim) 1- Asus rog strix g15 AMD r7 6800h RTX3050 16GB/512Gb ? Bu modelde mux switch var mı ve olumsuz yönleri var mı rami 1x16 olması dışında onu 8gb alarak 24...
Geri