Arama sonuçları: *

1. B

30000TL Laptop Önerisi

Mimarlık ve mühendislik uygulamalarına yönelik oyuncu laptopu aramaktayız ,mümkün olduğu kadar ısınma problemi olmayan bi laptop önerirseniz memnun olurum. Alacak kişi elden alacağı için Vatan ve Mediamarkt maalesef zorunlu .
  2. B

7200 TL Laptop Önerisi

Anlık olarak ihtiyaç sebebi ile bir dostuma alacağız. Kronik sorunu olmayan kaliteli uzun yıllar gidebilecek güzel bir laptop önerirseniz sevinirim . Tercihen oyuncu laptopu.
  3. B

10000TL Bütçe ile Laptop Önerisi

Selamlar Değerli Dostlar Üniversiteden bir arkadaşım için laptop arayışı içerisindeyiz ve mobil bilgisayarlar hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için size danışmak istedim. 10000TL bütçe ile sizden 2 farklı amaca yönelik Laptop önerisi isteceğim. 1)Günlük kullanım ders ve normal sunum amaçlı ve...
  4. B

Maksimum 4000 Türk Lirası SSD li iş Laptobu önerisi (sıfır)

Soru başlıkta Geçen de konu açmıştım bütçem yükseldi önerileriniz bekliyorum @Barış Yalçın
  5. B

Sadece Ders ve Internet için laptop onerisi

Bütçe :3 k Dostlar seneye uni derslerim basliyor bana sadece internet ve Word e filan girecek laptop lazim Aşırı ince ve internette yağ gibi kayacak laptop önerisi yapar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim. @Barış Yalçın sanırım siz bilgiliydiniz laptop konusunda .
  6. B

Maks 8300 tl oyuncu laptop önerisi

Selamlar dostlar arkadaşım için bakıyoruz laptop ekran en az 120 hz ekran kartı 1650 ti olmayan garantisi sağlam olan laptop arıyoruz şimdiden teşekkürler
Geri