Arama sonuçları: *

1. Ruffian

Hangi Nitro 5 bana daha uygun?

BeamNG Drive. Valorant CS2 Sniper Elite 4-3 Hitman Ready or Not. Battlefied 1 Lethal Company. Project Zomboid. PUBG GTA 5 Oynadığım oyunlar bu şekilde düşündüğüm 2 cihaza gelelim https://www.amazon.com.tr/Acer-AN515-46-Dizüstü-Bilgisayar-NH-QH1EY-001/dp/B0C8NVFGX7 bunun ile beraber altta ki 16...
  2. Ruffian

Acer Nitro 5 AN515-46-R2C7 kullanıcısı var ise testlerini atabilir mi?

Bu cihazı almayı planlıyorum fakat testler gerekiyor emin olmak için youtube incelemeleri çok övmüş sponsorlu gibi me geldi var ise testlerini atabilecek atsın bakalım şuan ki fiyatı RAM ile beraber 37-38 arası.
  3. Ruffian

Yardım MacBook Pro bu kriterlerde alınır mı?

Merhabalar yakın zamanda laptop değiştireceğim fakat Windowsdan sıkılmaya başladım çok fazla RAM kullanıyor donuyor vs. Oyun oynamayı az çok severim project zomboid, beamNG drive, CS2, Stormworks bunun gibi oyunlar tabi Xbox Gamepass dende oynuyorum ama nadir olmasada olur konuyu açma sebebim...
  4. Ruffian

ASUS TUF F15 Neden Alınmamalı ?

Merhabalar ben ruffian bugün sizlere Asus Tuf F15 in neden alınmayacağını anlatacağım önceki konularıma bakmayın unutmayın @yasincaglar ile beraber yaptığımız Throttlestop ve undervolt veya hp victus neden alınmaz konusuna bakmayı unutmayın hemen konumuza dönelim *Isınma Problemleri -SSD...
  5. Ruffian

Öneri HP Victuslar daki kronik sorunlar

Merhabalar ben ruffian bugün sizlere HP lerdeki kronik sorunu yada pazarlama stratejisini anlatacağım ilk olarak HP Victus dan başlayalım omen a kadar pavliona kadar gideceğimizi belirteyim HP Victus 15-16 -Peki nedir bu vitus in midir cin midir hp nin aşırı derecede fazla rant yaptığı bir...
  6. Ruffian

Laptoplarda alınmaması gereken marka ve modellerin adı

HP Victus 15 sebepleri -Dandik anakart -Fayiş fiyat -Yüksek Throttle ve Yüksek Power Limit(EC) -Victus 16 daha mantıklı ama aynı özellikle beraber aynı fiyattaki nitro 16 vs. Daha iyi olur -ekran kalitesizliği Asus Tuf Gaming F15 -Kalitesiz Soğutma -dandik donanım parçaları -kötü donanıma fayiş...
  7. Ruffian

--------

------
Top Bottom