Arama sonuçları: *

1. S

50K 17.3 Inch Oyuncu Laptop Önerisi

Dostlar indirimler felan varken kuzene arıyoruz 17.3 inc olması lazım güzel ne var? Bütçe 50K
  2. S

40K Civarı Büyük Ekranlı 2K Gaming Laptop Arıyorum

Kuzenim için başlıktaki özelliklere sahip bir ürün arıyorum. Laptop konusunda tecrübeli olmadığım için kronik sorunlu, güç kısan serilerden olmasın lütfen.
  3. S

50.000 TL Laptop Önerisi

Dostlar 50k bütçe ile alabileceğim en fiyat performans laptopu arıyorum. Zaten çok seçenek var alınabilecek ama benim için pil performansı, soğutma ve sessizlik ön planda. Gaming laptoplar zaten pil dışında çok uzun süreler gitmiyor ama yine de alınabilecek maksimum süre ile kullanabileceğim bir...
  4. S

1650 TI Laptop Kaça Gider (2. El Konuya Gir)

Dostlar selam Abra A5 V16.6.6 15.6 inç monster oyun bilgisayarı almıştı bir tanıdığım bundan yaklaşık 2 sene önce. Fotoğrafı şöyle bırakıyorum; Ürün neredeyse sıfır sayılır, 2 senedir alındı ancak çok çok az kullanıldı zira satın alan kişinin çalıştığı şirket kendisine laptop tahsis etti, en...
  5. S

50.000 TL Bilgisayar Mühendisliği İçin Laptop Tavsiyesi

Dostlar selam, bilgisayar mühendisliği için 50 bin TL Laptop arıyorum. Ben şahsen Huawei matebook Pro X düşünüyorum zira Windows tarafında en performanslı ultrabooklardan biri. Varsa önerilerinizi lütfen yazın. Macbook istemiyorum çünkü şimdilik Apple geliştiriciliği gibi bir fikrim yok ayrıca...
  6. S

12.000 TL Bu Laptop Alınır Mı?

RTX 2060 i7 10750h 32GB Ram 512GB SSD Tulpar T5 V20.1 ram ve ssd özelleştirilmiş, ikinci el. Fiyat 12 bin TL. Bence çok ucuz, alınır mı? 15.6" olması kafamı kurcalıyor.
  7. S

Monster Abra vs. Tulpar

Monster'ın meşhur 2 oyuncu laptop serilerinden Abra ile Tulpar arasında bir fark vardı da hatırlamıyorum bir yerde okumuştum. Sanırım Abra'ya upgrade mi yapılmıyordu sonradan o tarz bir şeydi sanırım upgrade ile alakalı. Bir yakınımda da Abra var upgrade etmek istiyor neydi o fark bilenler...
Top Bottom