Arama sonuçları: *

1. hamszzz

Asus vivabook s16 vs Macbook air m4 13inç

İş vs için kulanılıcak kız ardaşım alacak kompakt olması rahat taşınması için 13 inç ölçeklerinde bir şey istiyoruz full apple ekosistemini kullanıyoruz telefon tablet büyükte masaüstü windows cihaz var tasarım ve basit kurgu işleri için dünüşüyoruz ikisi arasındayız fikriniz nedir bu konuda...
  2. hamszzz

Basit işler için MacBook alınır mı

Basit kurgu işlerimi ya da hazırladığım proje dosyaları için dışarda evde yatakta hafif az ısınan bir cihaz olarak macbook düşündüm hem kolay taşınır az ısınıyor az sesli ve apple ekosistemiyle çok verimli asıl kurgu işlerim için zaten masa üstü bilgisayarım var iPad’imde var bir çok şey için...
  3. hamszzz

Ofis laptopu önerisi

merhabalar annem için laptop bakıyoruz hp kullanıyor şu an ama artık biraz ağırlaştı hazır hepsibuarada falan taksit imkanı varken çok ağır olmayacak çünkü taşıyor bir laptop arıyorum anneme 20 bin civarında muhasebeci kendisi ama vergi uygulamalrı vs olunca hızlı sağlam bir laptopa ihtiyacımız...
  4. hamszzz

KURGU İçin LAPTOP ÖNERİSİ

selamlar arkadaşlar okul için rahatlıkla kurgu yapabileceğim af - pr gibi programları rahat kullanabileceğim bir laptopa ihtiyacım var evde masaüstüm olduğu için çok abartı bir şey aramıyorum dışarda işlerimi görücek taşıyabileceğim bir şey istiyorum aslında mac m2 16 gb ram düşündüm ama 15 inç...
  5. hamszzz

Yardım İŞ İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Arkadaşlar cümleden selam annem akademisyen genel olarak mic365, pdf vs kullanıcak okula götürüm ekrana bağlayacak bu yüzden hafif bir şey olması çok önemli iki tane laptop gözüme çarptı önerilerinizi acilinden bekliyorum BÜTÇE : max 25k...
  6. hamszzz

Bu fiyatta bu laptopun olayı ne

https://www.itopya.com/msi-thin-a15-b7vf-075xtr-r7-7735hs-16gb-ddr5-rtx4060-gddr6-8gb-512gb-ssd-156-fhd-144hz-dos-notebook_u25298
  7. hamszzz

38K laptop kurgu- oyun-

Kurgu yapıp oyun oynuyorum özellikle kurgu vs için laptop alacağım son arada kaldığım iki model var Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP023 AMD Ryzen 7 7735HS 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar...
  8. hamszzz

bu iki seriden hangi laptop alınmalı

Kurgu yapıyorum sık kullanacağım ve yanımda taşıyacağım için minimalistliğini ne beğenerek en iyi fp olarak düşündüğüm hp victus serisine karar kıldım ama hangisi en memnun kalacağım sizce...
  9. hamszzz

HP VİCTUS 16 alınır mı

HP Victusun bu modeli en iyi f/p olarak bana aylar önce ve şimdi tekrar sundular bütçem 30-35 bin arasıydı alınabilecek en mantıklı bu olarak düşünüyorum hem marka kalitesi hem performans olarak başka önerileriniz var mıdır...
  10. hamszzz

32k Gaming laptop önerisi

Merhabalar 32 bin gibi bir bütçem var. hem oyunlarımı ( Hogwarts, GTA, Rdr vb.) oynatıcak hem işlerimi halletmek ( Kurgu, Editörlük ) gibi ne önerirsiniz aklım hp victusta en f/p ama hangi model vs çok anlamadım
  11. hamszzz

HP VİCTUS 16 Alınır mı hangi donanım alınır

Selamın aleyküm, hp victus almayı düşünüyorum hangi modelini almalıyım şu an 16 gb ram, amd ryzen 5 7640HS, Rtx 4050 donanımlı olanını düşünüyorum ama r7 vs de var tavsiyelerinizi alırım (şu laptop daha iyi dediklerinize de bakmak isterim) hayırlı günler.
  12. hamszzz

İpad air ya da laptop öneri

öncelikle selam sinema bölümü okuyorum okul için ipad ya da laptop düşünüyorum fakat laptopta adam akıllı fp bir şey bulamadım önerilerinizi bekliyorum
  13. hamszzz

LAPTOP MU İPAD AİR / PRO mu

başta söyleyim Macbook istemiyorum çünkü alabileceğim macbook zaten aynı m1 işlemci. Öncelikle selamın aleyküm üni birinci sınıf öğrencisiyim ipad air ya da pro almayı düşünüyorum not tutma gibi durumlar ve pdf vs ders çalışmak için 2 saat yol gidip geliyorum her gün sinema okuyorum o ara...
Geri