Arama sonuçları: *

1. B

F/P oyuncu laptop önerisi

Alabileceğim en mantıklı olan laptop önerisini istiyorum size zahmet bütçe olarak da 35 40 duruma göre 45e kadar çıkma şansım var Günlük ve oyun için istiyorum
  2. B

Yardım hangisi daha iyi ve kazanan olur?

Aralarından açık ara f/p olarak hangisi olur sizce genel olarak iş okul olarak kullanacağım. Bunların yerine öneriniz varsa lütfen belirtin. Teşekkürler
  3. B

Yardım Bu fiyata bu nasıl sizce

Genel olarak okul ve iş ofis işleri için düşünüyorum. Articulate kullanıyorum genelde.
  4. B

Yardım Bu fiyata Sizce bu alınır mı ?

Bunun yerine 3 aşağı 5 yukarı önerilerinizi söylerseniz sevinirim Genelde sunum ve Articulate için kullanılacak.
  5. B

Öneri F/P OKUL LAPTOP ÖNERİSİ

Genellikle sunum ve Articulate kullanımı için önerirseniz sevinirim. Okul işleri için kullanılacak. Bütçe tam olarak kafamda yok 10 15 arası iyi diye düşünüyorum ama vergi inidirimine giren varsa oda olur.
  6. B

Öneri ÖĞRENCİ İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Psikoloji okuyan kardeşim var ve aktif bir insan sunumlar yapar hazırlar sunumlara girer bunları düşünerek öneri yaparsanız çok sevinirim Bütçe 10 13 civarı yeterlidir diye düşünüyorum.
  7. B

Bu site ve bu laptop sizce nasıl

https://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-g5-mf-e2ee333sd-i5-12500h-8gb-512gb-ssd-6gb-rtx4050-156-fhd-144hz-freedos-pmu372984 1 - Sizce bu site güvenilir mi alışveriş yapan mı var mı aranızda 2 - Sizce bu laptop nasıl
  8. B

Acil öneri lazım koşşş

Üniversite için hemde uzun süre kullanmam için bir öneri istiyorum
  9. B

Laptop alacağım FP olarak ne önerirsiniz

25- 27 bin TL arası laptop önerisi istiyorum uzun süre götürebilecek
  10. B

Sizce fiyatına göre iyi mi

Fiyatı aynı özelliklerdeki laptoplara göre cok uygun. Kullanan varsa veya bilgisi olan performansı hakkında bilgi almak istiyorum
  11. B

Hangisini tercih etmeliyim

Aralarındaki fiyat farkı özelliklerine değer mi sizce hangisini almalıyım
  12. B

Bu 2 laptoptan hangi laptopu almalıyım

MSI KATANA GF76 17 inç ekranlı oyun dizüstü bilgisayarı, Intel® Core™ i5 işlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, GeForce RTX™ 3050 lenovo IdeaPad gaming 3 RYZEN 5 5600H 16 ram 1tb M2 SSD RTX3060 Bu iki bilgisayar arasında 3000tl kadar fark var lenovo daha pahalı sizce hangisini tercih etmeliyim ve değer mi
Geri