Arama sonuçları: *

1. Midorchys

Laptoplardaki işlemci ile ekran kartının güç dengesinin saçmalığı.

Burda kastım kesinlikle darboğaz değil. Aksine İşlemciyi ekran kartına göre güçlü seçmeleri. Kendi pcem den örnek vereceğim. İ5 8300h işlemci ve gtx 1050 4gb. İ5 8300h çok mu iyi? Hayır. Fakat yanına gtx 1050 den daha iyi Bi şeyi hakkettiği kesin. Gtx 1050 yanlış değilsem 2016 sonları İ5 8300h...
  2. Midorchys

Laptop Ram overclock

Şimdi mangal yapmak istemediğimden işlemci ve ekran kartına overclock yapmıyorum çünkü normalde gpu 70 cpu 80 oluyor yaparsam yanar. Ama ramlara yapmayı istiyorum çünkü 8 gb 2666mhz ram cidden Yetersiz. Laptop Ramına overclock yapılır mı yapılırsa nasıl yapılır JAT-L41 cihazımdan Tapatalk...
  3. Midorchys

GTX1050 Cod Warzone Performansı?

Eski laptop um satıyorum da adam cod warzone kaldırır mı dedi size sorsyım dedim,[emoji1787] 8 gb Ram GTX 1050 4 gb İ5-8300H JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Midorchys

5 bin eder mi?

5 ay çok temiz kullanılmış kırığı döküğü söküğü olmayan asu fx505gd bq108yi 5 bine satabilir miyim. JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Midorchys

Kazık mı yemişim?

Arkadaşlar 5 ay önce 5 bine sıfır asus fx505gd-bq108 aldım. 5 ay önceki fiyatlar ve bunun Bi laptop olduğunu göz önüne alıp masaüstü ile karşılaştırma yapmadan cidden kazık mı yedim iyi mi yazar mısınız? JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Midorchys

Laptop harici ekran kartı değiştirme.

Başlıkta yazan laptopumu harici ekran kartını değiştirme olayı mümkün bişey mi? JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Midorchys

Asus Fx505gd-bq108 upgrade.

5 ay önce aldım. Yetersiz geliyor pc. Atıyorum yeni ekran kartı alırsam eskisini satıcam öyle üstüne ekleyecek 750 TL gibi Bi bütçe var ne yapabilirim. Eğer performansı baya arttıracak ise bütçede biraz artabilir. JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Midorchys

Asus Fx505Gd upgrade etmek istiyorum.

Bu işlerde acemiyim. Darboğaz etmeyecek şekilde nasıl geliştirmeler yapabilirim. Yeni kart alırsam eskisini satacağım. 750 TL üstüne ekleyebilecek param var. JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Midorchys

Asus Fx505Gd upgrade etmek.

Laptoplar upgrade edilebilir mi? Edilebilir ise nerede parçayı Değiştirebilirim? Garantisi gider mi? Edilebilir ise Asus Fx505Gd e ne yapmamı önerirsiniz? JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Midorchys

Asus FX505GD 5000 TL'ye İyi mi?

Bu aleti sıfır içinde orjinal win10 home ile 4.999tlye aldım. İyi mi...
Top Bottom