Arama sonuçları: *

1. BurakReiS

Öneri Acer Aspire 5 MX450 ekran kartlı model alınır mı?

Arkadaşıma üni için laptop bakıyoruz. Genelde işte vs. kullanacak. Ara sıra valo gibi oyunlar da oynar. Bunun için 15kyı geçmeyecek şekilde laptop önerir misiniz? Aşağıda acer'in linkini bırakıyorum...
  2. BurakReiS

15k bandında 3d modellemeye uygun laptop önerisi.

Arkadaşlar 15k civarında 3d modelleme programlarında rahatlık sağlayacak laptop önerir misiniz? Duruma göre daha da yükseltebilirim. 1693747118 Oyun tarafı ile pek işi olmayacak laptopun.
  3. BurakReiS

Öneri 10K Günlük Kullanım İçin Laptop Önerisi

Arkadaşlar evde günlük kullanım için f/p laptop arıyorum. Bulduklarımı aşğıya bırakıyorum. https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-5-a515-47-amd-ryzen-7-5825u-8-gb-512-gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-k80ey-001-p-HBCV00003KTPZP?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail...
  4. BurakReiS

16k Civarı İş-Oyun laptop önerisi

Arkadaşlar iş gereği 3d programlarında iş gören bir laptop önerebilir misiniz? Bir de bu civardaki bir laptop imzamdaki sisteme kıyasla ne kadar performanslı olabilir? Tüm sistemi satıp laptopa geçmek ne kadar mantıklı? Sürekli yer değiştirdiğim için laptop bana çok lazım olacak gibi.
  5. BurakReiS

Turkcell.com'dan PC veya Dizüstü alınır mı?

Başlıkta da yazdığım gibi, Turkcell.com'dan PC veya Dizüstü alınır mı?
  6. BurakReiS

Öneri Max 4k ya laptop önerir misiniz

Masaüstü de düşünüyorum fakat artık laptop kullanmak istiyorum işimi görsün, işimin yanında da biraz oyun oynatsın yeter. Masaüstü de önerebilirsiniz aynı fiyata .
Top Bottom