Arama sonuçları: *

1. Agathe Shor

Öneri Lenovo C340 i5 8265U Nvidia MX230 2 GB 7500 TL eder mi?

Bu sefer dolandırıcı olmayan birisine denk geldim fakat bu laptopun grafik işlemcisi olan Nvidia MX230 günümüzün apu sistemlerinde bulunan grafik işlemcilerinden bile daha kötü. Bu grafik işlemcisinde bulunan 2 GB VRAM ekstra avantaj sağlar mı? Bu da epey linki...
  2. Agathe Shor

Yardım Sahibinden.com Laptop Dolandırıcısı

Sahibinden.com sitesinde bir tane dolandırıcıyı yakaladım. Bu dolandırıcının ilanını nasıl kaldırtabiliriz? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-huawei-matebook-d16-i7-islemci-12.nesil-14-ay-garantili-1150809363/detay Bu dolandırıcıyla...
  3. Agathe Shor

Yardım Bu laptopun ekran paneli IPS mi TN mi? Acer A715-72G görseller mevcuttur.

Sahibinden.com'da bir tane laptop buldum ama laptopun ekranının TN mi IPS mi olduğunu anlamadım. Laptopun sahibi de laptoptan hiç anlayan birine benzemiyor. İnternetten bu laptopun modelini arattığımda hem IPS hem de TN versiyonlarının olduğunu gördüm.
  4. Agathe Shor

Yardım Lenovo C340 MX230 2 GB vs Acer A715 GTX 1050 Ti 4 GB laptop? 7500 TL, 2. EL

Lenovo laptopun ekranı dokunmatik, IPS ve FHD olduğunu biliyorum, hem de kalemi de var. Acer laptopun ekranın ise sadece FHD olduğunu biliyorum ve onun ekranı dokunmatik değil. İkisini de Sahibinden.com sitesinde 7500 TL ye ikinci el olarak buldum. Bu da epey.com karşılaştırma linki...
Geri