Arama sonuçları: *

1. The Magma Boss

Laptoplarda 2. Ekran Oluyor Mu?

Aynı masaüstü bilgisayarda yaptığımız gibi ayrı bir monitör daha bağlayarak laptoplarda da 2. bir ekran kullanabilir miyiz?
  2. The Magma Boss

Var mıdır bu fiyata daha iyi laptop?

Bir arkadaşın tavsiyesi ile bu laptopu gördüm. Sanırım fiyat bandında en iyisi. Yorumlarınızı bekliyorum. Laptopun fiyatı gittigidiyorda 6900 tl. Fiyatı çok cazip geldi açıkçası. Ayrıca laptopa ram eklediğimizde garantiden çıkıyor mu? Bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
  3. The Magma Boss

Hp Pavilion 15-dk0016nt

Dün biraz araştırdıktan sonra bu laptopu almaya karar verdim. Bu fiyat bandında daha iyisini bulamadım. Sizce nasıl? Tasarım, performans ve ssd benim için 1. sırada ona göre yorum yaparsanız sevinirim. Ayrıca 7000 üzerine çıkmam imkansız önerilerinizi bu fiyat bandında bekliyorum. Lütfen...
  4. The Magma Boss

Yardım Laptop Karşılaştırma

Dostlar 7k ya kadar bütçem var. Performans ve tasarımı iyi olsun istiyorum. Birkaç model buldum fakat içimde çok şüphe kaldı. Önerdiğiniz modelleri bekliyorum...
  5. The Magma Boss

6k civarına laptop önerisi

Selamlar dostlar. 2 sene sonra üniversiteye gidicem. Normalde kasa almayı düşünüyordum fakat geleceğe dönük olması açısından laptop düşünmeye başladım. 6000 tl civarına (Max 7 ye kadar) laptop önerir misiniz? İçerinde en az 480 gb ssd olması gerek. 240 ssd yetersiz olucaktır. @White Ravens...
  6. The Magma Boss

Öneri 5.500 - 6000 TL'ye LAPTOP ÖNERİSİ

Selamlar dostlar. Yakın zamanlarda masaüstü bir bilgisayar almayı düşünüyordum. Fakat yakında üniversiteye geçeceğim ve orada bir laptop çok işimi görür. Fakat masaüstündeki performansı elde edemeyeceğimi biliyorum. Tasarımı güzel, günlük hayatta kullanışlı, batarya ömrü yeterli, ve arada böyle...
Geri