Arama sonuçları: *

1. A

Öneri Hangi macbook air uygundur ?

Arkadaşlar merhaba eski 4060 gg slayer 4 laptopumu iade ettim ve uzun araştırma sonucu yks süresince hem fan sesi olmaması hem taşınabilirlik hem de pil süresi yüzünden macbook air tercih etmeyi düşünüyorum ama pt.com dan öğrenci indirimli macbook air m4 16 256 olan model 40k ve yanına airpods 4...
  2. A

Öneri YKS İçin laptop önerisi

Selamlar. Öncellikle bu sene 11. Sınıfım ve biraz çalışıp biraz yatarak geçen bi seneden sonra şöyle temmuz başı gibi full odak yks çalışmalarına başlayacağım ancak şöyle bir laptop sıkıntısı var. Ben bu sene ve geçen sene 3 tane laptopla uğraştım. İlk olarak ağustos 2024 de aldığım victus...
  3. A

Öneri Bu laptop alınır mı ?

arkadaşlar hp victus 16 s0010nt vardı hall sensör arızası yüzünden iade ettim tekrar victus düşünüyorum sanırım intelli modellerde bu problem yokmuş bende bu cihazı düşündüm alınır mı...
  4. A

Öneri 45 bin TL'ye laptop tavsiyesi

Arkadaşlar bende hp victus 16 s0010nt modeli vardı ve hall sensör problemi yaşadım s00xx olan modellerde amdli modellerinde sanırım kronikleşmiş ve şans işine dönmüş bende servise gönderdim 20 iş gününü geçtiği için para iademi aldım çok sıkıntı yapmadılar. elimde şuan 45 bin lira var ve...
  5. A

Öneri 15.000 TL ile laptop önerisi

Arkadaşlar şuan halihazırda kullandığım 10 yıllık lenovo laptopumun en son wifi kartının bozulmasıyla ve çoğu işlemi yapamamla birlikte rafa kaldırdım. Öğrenciyim lise sonum ders çalışacak mümkünse ips ekranı güzel bir laptop arıyorum. Oyun olarak valorantta 60 70 FPS alsam yeter. Şunu gördüm...
Geri