Arama sonuçları: *

1. Z

Bütçe max 50k, 4060 lı asus tuf mı 5060 lı erazer mi

Merhaba arkadaşlar bütçem max 50k 1 kuruş bile çıkamam(kredi kartı limitinden dolayı vs.) 2 laptop var kararsız kaldım linkleri aşağı bırakıyorum (normalde 4060 lı nitro 16 alcaktık işlemcisi ryzen 78845Hs ama 53k onu elemek durumunda kaldık) erazer markasını hiç bilmiyorum ama o laptobun...
  2. Z

Elektrik elektronik müh için pc önerisi

Merhaba arkadaşım elektrik elektronik mühendisliği fakültesinde 1. sınıfta okuyor eem için pc bakıyoruz ben de eem de hangi programlar kullanıldığını tam olarak bilmiyorum solidworks gibi dahili ekran kartı gerektiren uygulamalar kullanılıyormu bu bölümde bu konuda da bilgilendirirseniz...
  3. Z

lenovo loq mu acer nitro 5 mi?

Merhaba arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım kullanım amacı mühendislik uygulamaları ve oyun ikisi de fiyat olarak aynı nitro 5 e daha yakınım ve onu alcam gibi görünüyor ancak aceri marka olarak kötülüyorlar bu yüzden tam olarak emin değilim ve lenovo loq un da 170 wattlı adaptör gelirse...
  4. Z

hp victus ve lenovo loq dışında 30-37k laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır hangi laptopu alacağıma karar vermeye çalışıyorum kullanım amacı oyun ve mühendislik uygulamaları ancak lenovo loq ve hp victus dışında öneri yaparsanız sevinirim ayriyetten mux switch olması durumunda da çok iyi olacaktır önerilerinizi bekliyorum
  5. Z

rtx 4060 lı monster tulpar t5 v23.4 mü 4050 li asus tuf A15 mi?

Merhaba arkadaşlar 30-35k bandında 2 laptop arasında kaldım kullanım amacı mühendislik uygulamaları ve oyun için linkleri aşağı bırakıyorum sizin de bu fiyat bandında başka önerileriniz varsa yazın...
  6. Z

25k-30k bandında mühendislik uygulamaları ve oyun için laptop önerisi

Arkadaşlar 25-32k bütçe ile mühendislik ve oyun için laptop arıyorum, monster abralar var ısınma problemi var diyorlar önerilerinizi bekliyorum
Geri