Arama sonuçları: *

1. H

Acil yardım. İki laptop arasındayım

Arkadaslar iyi aksamlar. Universite için kullanacağım ve yüksek bir program açmayacağım. word ve crom gibi platformlar kullanıp günlük işlerimi halledeceğim bir laptop bakıyorum. Bu iki seçenek arasında git gel yaşıyorum. Yorumlarınızı beklıyorum. Önce sebebi sonra kimi seçtiğin :D 1...
  2. H

Öğrenci işi laptop 6-7k

Herkese iyi akşamlar dilerim. Üniversite için laptop araştırıyorum. Burdan doğru pc'yi bulacağıma inanıyorum Çok oyun oynanmayacak Tasarımı şık olan Şarzı kısa sürede bitmeyen bir laptop araştırıyorum. Asus markasını seviyorum asus tercihimdir ama farklı önerilerinizi bekliyorum. Bütçem...
  3. H

4000-4500 tl ye iş için alınabilecek laptop önerisi

Dostlar bu fiyata kral bir şey çıkarırsınız ben güveniyorum size. https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-3-a315-23-amd-ryzen-5-3500u-8gb-256gb-ssd-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-hvtey-00b-p-HBV000019OVLQ?magaza=Hepsiburada Şöyle bir şey buldum ama ne dersiniz ?
  4. H

Oyunda 5 FPS alıyorum

Arkadaslar monstera bakıma verdım gerı aldım laptobu ılk defa oyun gırıyorum butun oyunlarda 4 5 veya 6 fps falan alıyorum degısıyor boyle nedenı ne olabılır
Geri