Arama sonuçları: *

1. Squirtle48

Yardım Laptop Önerisi 25k-30k bütçe

Merhabalar. Kayınpederimin oğlu için maximum 30k bütçeli laptop arıyoruz. Oyun için kullanılacak. Asus veya MSI daha çok tercihimiz.
  2. Squirtle48

Acer Nitro 5 AN515 denginde laptop önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. 6 Haziran'da Acer Nitro 5 AN515 laptop satın almıştım. Aldığım günden beri serviste bu laptop. Daha hiç kullanamadım ve 4 ay 7 gün oldu alalı. Berbat ötesi bir servis ağına ve iade, değişim, bir üst model değişim vs. hiç bir şey yapmayan bir firma. Her neyse şimdi THH'ye...
  3. Squirtle48

20K bütçe leptop önerisi.

Merhaba arkadaşlar. Normalde çok iyi 2 sistemim var. Fakat kısa zaman önce yeni bebeğim olduğu için artık sistemime vakit ayıramıyorum, bu yüzden satmaya karar verdim ve sistemlerim yerine 2 adet leptop alacağım. Fakat leptoplar hakkında pek bilgim yok. Bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz...
  4. Squirtle48

Ofis için leptop öneri.

Merhabalar. Ofiste kullanmak için laptop önerebilir misiniz? Microsoft uygulamaları, autocad, solidworks vb. programlar kullanılacak çoğunlukla. Bu laptop'u babamın işyeri için alıcaz. Minimum 3000-4000tl bütçemiz max. 5000-6000tl bütçemiz var. +Laptop yerine all in one pc önerilerine de açığım.
Top Bottom