Arama sonuçları: *

1. Ou-Sama

35K Bütçede Laptop Önerisi

Oyun amaçlı alınmıyor, üniversite öğrencisi için alınacak.
  2. Ou-Sama

40K bütçede Laptop Önerisi Lazım

Nakit 35K, taksitle 40K MAX bütçede dizüstü oyuncu bilgisayarı lazım. Nor: Amazon'dan öneri istemiyorum.
  3. Ou-Sama

33K Maks Bütçede Laptop Önerisi

30K bütçe var, maksimum 33 olur bu bütçede Laptop önerir misiniz?
  4. Ou-Sama

45K Bütçede Laptop Önerisi

Maksimum 45K bütçe var bu bütçede tercihen AMD işlemcili Nvidia E. Kartlı bir Laptop Önerilerinizi bekliyorum.
  5. Ou-Sama

Yardım Bu Laptop Kaç Paraya Alınır?

Model`i Asus Pro P2540. İ3 10100U, 4GB Ram, 256 Gb SSD, 15.6 inç 1080P 60 Hz ekran. Sıfır açılmamış ürün ama fatura ve garanti yok, sizce ederi nedir, kaça alınır?
  6. Ou-Sama

Çözüldü✓ Bu Laptop Kaç paraya alınır?

HP 15s-fq2047nt bu laptop kaça alınır? Kozmetik 8/10 Pil %85 adaptor tam sıkıntısız. Garanti yok.
  7. Ou-Sama

Yardım 15-17K Arası Laptop Önerisi

Öğretmen akrabama alınacak bütçesi 15-17K genellikle işi için kullanacak ama kafa esince de oyun oynayabileceği bir laptop arıyorum. HP Victus 15 baktım, 16Gb 512Gb modeli iyi gibi duruyor, sizin başka önereceğiniz model var? Bütçeyi aşsa da bunu al, kesinlikle değer dediğiniz bir model de olabilir.
  8. Ou-Sama

19 Bin Tl Bütçede Laptop Önerisi

Bütçe 19 bin TL, zorlanırsa 20K olur. Bu bütçede önerilerini bekliyorum. Hem oyun oynanacak hem de yazılım da kullanılacak.
  9. Ou-Sama

Çözüldü✓ Bu Laptop Kaç Para Eder?

Selamünaleyküm. Asus G51Jx x1 model Laptop. Özellikleri: İ7 Q720 8Gb Ram Gts 360m 15,6 inc ekran sağlam. Laptop`u iyice kontrol ettim, ilk defa ben açtım içi de temiz, düzgün kullanılmış sadece aşağıda yazdığım üç sorunu var başka bi sorunu yok. Batarya bozuk, adaptörü var, klavye de üç tuş...
  10. Ou-Sama

Yardım Bu Laptop Kaç Para Eder ve Tamiri Ne Kadar Tutar?

Herkese hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı günler. https://www.google.com/amp/s/www.newegg.com/amp/asus-g-series-g51jx-x1/p/N82E16834220700 İki sorum var. 1-Bu linkteki Laptop`un bozuk- zaman zaman çizgiler çıkıyor- ekran ve bataryalı hali kaç para eder? 2-Ekranını tamir ettirsem tahmini ne...
Geri