Arama sonuçları: *

1. c0rbius

M4 mac mini ile M4 macbook air arasında devasa bir fark var mıdır?

Grafikerim ve işlerimde m4 mac mini kullanıyorum ancak mac mini olduğundan dışarıda yada ekran olmayan bir yerde kullanamıyorum. Onu satıp üzerine bir mac mini parası daha koyup m4 macbook air almayı düşünüyorum. 13 inç 10 cpu 8 gpu 16gb ram var. Mac miniden tek farkı 10gpu değil de 8gpu...
  2. c0rbius

Mac mini m4 vs m4 pro

yeni tanıtılan mac minilerden almayı planlıyorum ama base versiyonla pro versiyonu arasında çok ciddi fiyat farkı oluyor. Eğer proyu tercih edersem ailemde çok ciddi bir yük yaratacağım. Şu anda bir düğün organizasyon şirketinde animatör grafiker olarak part time şekilde çalışıyorum. Genelde...
  3. c0rbius

Monster vs Asus laptop

Merhabalar öncelikle. 3d modelleme ve oyun tasarımı için bir laptop bakıyorum ve hem fiyatlarının yakın olması hem de forumdaki arkadaşların önerisiyle iki model arasında kararsız kalmış durumdayım ve size somak istiyorum. Siz olsanız monster tulpar t20.4 ümü tercih edersiniz yoksa ASUS Rog...
  4. c0rbius

Üniversite için Laptop önerisi

Merhabalar. Bu sene istinye üniversitesi bilgisayar destekli tasarım ve animasyon bölümüne başlayacağım fakat nasıl bir cihaz alayım bu konuda çok kararsız kaldım. Bu üniversiteyle birlikte seneye de oyun tasarımı okumak istiyorum. Yani kısacası size sunacağım 2 seçenekten siz olsanız hangisini...
  5. c0rbius

Yazılım için laptop tavsiyesi.

Arkadaşlar bu sene sınava gireceğim ve beklediğim gibi giderse yazılım okumak istiyorum. Elimde oyun oynamak için series s var ve yanına eni idare edecek ikinci el bir cihaz arıyorum. Hangi özelliklerde olması lazım hiçbir fikrim yok. Birkaç video izledim adam 4gb ssd li sistem önermiş. Ekranı...
Geri