Arama sonuçları: *

1. hakan32

Dokunmatik Çizim için Laptop önerisi lazım arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar Müşterim Surface Laptop Studio 2 bu laptoptan istiyordu. Ancak türkiyede Düzgün bir satıcı ve Fiyatların çok yüksek olmasından dolayı daha elle tutulur markalarda bir laptop aramaya karar verdik en azından garanti v.s gibi durumlar için Şöyle bir laptop buldum sizce Çizim...
  2. hakan32

Bu laptop alınır mı? ? AL/Sat

3. hakan32

Bu Laptop Fiyatı nasıl arkadaşlar ?

https://www.teknosa.com/msi-vector-17-hx-a13vig674xtrintel-core-i913980hx-17-32-gb-ddr5-ram-1-tb-ssd-16-gb-rtx4090-gddr6-qhd-freedos-notebook-p-786292194
  4. hakan32

Sizce bu laptop satın almak mantıklımı al sat için ?

Merhaba arkadaşlar bu kadar yüksek seviye laptop normalde almıyorum ancak fiyatı çok makul geldi sizce alsam satabilirmiyim merak ettim ?
  5. hakan32

15000 TL kadar İnce tasarımlı Batarya süresi iyi Laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar Sadece Ofis işleri için Batarya süresi uzun giden İnce ( Macbook ) benzeri windows işletim sistemli PC önerisine ihtiyacım var Sadece SIFIR tercihim
  6. hakan32

Laptopum için fiyat önerisi

Merhaba arkadaşlar Eşim Bana doğumgünü hediyesi olarak Laptop almış ancak ben pek beğenmedim. İade süreside geçti Şimdi bunu satsammı yoksa olduğu gibi bekletsemmi bilemedim sıfır kutusunda duruyor geçen ay alındı faturası herşeyi duruyor. Napsam bilmiyorum Asus Rog Strix G15 G513RM-HF267...
  7. hakan32

Bu laptop için Fiyat önerisi lütfen ne kadar satabilirim ?

Asus Rog serisi ürün yurt dışı kutu fatura yok sizce kaça gider ?
  8. hakan32

Şantiyede Kullanılacak Su geçirmez ve Darbe dayanıklı Yeni nesil Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar her yıl Şantiyede Sıvı teması ve Kırılma kaynaklı Yeni laptop alan müşterimize uzun yıllar hizmet edecek Ufak çapta proje çizim yapabilecek Su geçirmez ve Darbe dayanıklı laptop istiyoruz Tavsiyesi olan varsa sevinirim. Bütçe sembolik 100k yazdım ama Sınır yok.
  9. hakan32

Bütçe sınırı yok Tasarım çizim Render ağırlıklı Laptop önerisi

Masaüstü sistemde yapılan çalışmaları müşterilere sunum olarak gösterim yapabilecek Render performansında sorun yaratmayacak çok fazla ağır olmayan Laptop önerisine ihtiyacım var arkadaşlar Bütçe sınırı yok ancak 3-4 kg Laptop önermeyin. İnce tasarımlı laptoplar önceliğimizdir. Teşekkürler.
Top Bottom