Arama sonuçları: *

1. Ş

Mimarlık için uygunmu

Merhaba dostlar ben bir mimarlık öğrencisiyim sizce bu laptopla mimarlık için gereken uygulamaları rahatça kullanabilirmiyim Lenovo Legion 5 15IMH6 İ7 10750H İşlemci GTX 1660 Tİ Ekran Kartı 512 Gb M.2 SSD 16GB Ram
  2. Ş

Laptop Önerisi Lazım

Öncelikle selamlar. Öğrenciyim çeşitli projelerim var bunlar daha çok oyun yapımı üzerine. Bana Unreal Engine 4, Unity ve Blender tarzı programları kullanabileceğim laptop lazım. Öneri yaparmısınız ? Sıkıldığımda 20-30 modlu minecraft oynarım 1.12.2 sürümünüde 60 FPS de açsın.
  3. Ş

Laptop Önerisi Lazım

Öncelikle iyi akşamlar.Sizin yardımınıza ihtiyacım var. Ben bir fen lisesi öğrencisiyim okulumun mantığının gereği proje geliştirmeliyim. Geliştiriyorum da daha çok fizik ve oyun geliştirme konusunda projelerim var. Bunun içinde bana Unreal Engine, Blender, Unity tarzı programlar kullanıyorum...
  4. Ş

CASPER Excalibur G770

CASPER Excalibur G770.9300-8EG0F/15.6''/ i5-9300H/8GB RAM/480GB SSD/ Gaming Laptop Siyah Outlet 1203534 adlı bu oyuncu laptopunda yüksek fpsde gta5 pubg fortnite csgo falan oynayabilirmiyim laptop media marktta satılıyor fiyatı 6500 tl link...
Top Bottom