Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

80-100k bütçe laptop önerisi

Dostlar son kez kararlaştırmak için soruyorum, öncelikle amacım edit ve photoshop işlerim olacak normalde macbook m4 pro alacaktım (prize bağlı değilim ve hızlı) ama oyun vesaire açmadığından ve bazı pluginlerde sorun çıkarabileceğinden çok arada kalıyordum. Laptopumda var kasamda var o yüzden...
  2. RevenKalr

Hangi laptopu almalıyım?

Dostlar amacım genel olarak edit yapmak günlük işlerde kullanmak Şarjının uzun gitmesi ve arada oyun oynamak. Oyun için 3060 lı bi laptopum var o yüzden macbook tercih edecektim ama 5070 li bu laptopu görünce arada kaldım. Apple MacBook Pro M4 Pro 24GB 512GB SSD macOS 14" Taşınabilir Bilgisayar...
  3. RevenKalr

Macbook m5 yerine alınabilecek laptop

Dostlar elimde bir laptopum var, after effect ve photoshop için şuanlık işimi görüyor ama adaptör ve fan sesi sorunundan dolayı macbook m5 e geçmeyi düşünüyordum. Ta ki macbookta plugin bulma sorunları, pluginler adapte olmadığından donma gibi sorunlar olduğunu gördüm. Demem o ki 100k bütçeye...
  4. RevenKalr

35k bütçe ile laptop önerisi

Bilgisayar mühendisliği için bu butçede ne onerebilirsiniz?
  5. RevenKalr

Laptopu pahalı mi almisim?

Selam dostlar 1 ay içinde bir laptop aldım, Normalde bu tarz laptoplar 18 20 ye bulunuyor ama benim hem taksitle almam gerekiyordu, hem de en iyi firsati dolap uygulamasi sunuyordu. Aldigim model lenovo ideapad gaming 3 3060 5600h 1tb ssd 16gb ram li modeli. 21 e aldım ama adam normalde elden 20...
  6. RevenKalr

İpadimi bu laptop ile takas etsem kâr eder miyim

Dostlar biri laptop satıyor ipaf almak için, bende de ipad 9 var takas olur dedi bana. Laptopun ozellikleri, asus tuf f15, i5 10300h, gtx 1650, 16gb ram. Sizce takas etsem kâr a geçermiyim? Kaça satabilirim? Belki ipad air alırım iui fiyattan satilirsa
  7. RevenKalr

Laptop için ekran koruyucu

Lenovo ideapad gaming3 15ach6 için ekran koruyucu öneriniz var mı?
  8. RevenKalr

30bin TL bütçe laptop önerisi

12 taksitle alabileceğim 30k yı geçmeyecek ne önerirsiniz?
  9. RevenKalr

2. EL Bu laptop alınır mı?

3060-i7 11600h-1tb ssd-16gb ram Casper excalibur G900.1160-BF60X-B Laptop bu, 20500 e anlaştım. 1 yıllıkmış bir sorunu yokmuş çok kullanılmamış. Alınır mı? Dolap üzerinden alıcam
  10. RevenKalr

Sadece iş ve ders için laptop önerisi

Selam dostlarım, direkt konuya giricem. Normalde imzadaki sistemi satıp ikinci el 3060 lı bir laptop alıcaktım. Hem after effect hem de arada oyun oynarım diye. Ama farkettim ki m1 işlemcili macbook airler de çok uygun fiyatta 2. elde. m1 işlemcili macbook airin performansı nasıldır? Edit...
  11. RevenKalr

Bu laptop 2. el de ne kadar eder

Kuzenimin Lenovo ideapad 3 15ADA05 Amd 3020e li laptopu kaç tl eder. Garantisi yok.
  12. RevenKalr

Samsung tablet önerisi

15 bin bütçeye veteriner öğrencisi için ne önerebilirsiniz? Samsung istiyor
  13. RevenKalr

20-24 arası laptop önerisi

20-24k arasında oyun + günlük kullanım için bi laptop önerebilir misiniz?
  14. RevenKalr

Bu laptop ne kadar eder?

Selam arkadaslar, elimde bi laptop var ne kadar eder yardimci olabilir misiniz? Ozellikleri; i3 4030U 4gb ram nvidia geforce 820m Modeli sanirim asus x554L
  15. RevenKalr

Yurt dışı poco x3 pro ne kadar eder?

arkadaşlar 1.5-2 yıllık bir poco x3 pro var, 256gb. Yurt dışı, kayıtlı değil, imei atılıp kullanıldı, bir sorunu yok sıfır gibi. Bu cihaz 2. el de ne kadar eder?
  16. RevenKalr

21k bütçe laptop önerisi

Maksimum 21500 olur üstü sıkıntı çıkarır önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler
  17. RevenKalr

18.5k butce laptop onerisi

Arkadaslar butce 18.5k, aşamıyoruz maalesef. En fiyat performans Laptop u atabilir misiniz?
  18. RevenKalr

Ders çalışmak için Laptop önerisi

Arkadaşlar YKS için kütüphaneye falan giderken kullanabileceğim bir laptop almak istiyorum. Bütçe belirlemedim ama aklımdaki fiyat 8-10k arası ekran kartı olmamasını tercih ederim çünkü ben ona oyun yüklerim gpu olursa, o yüzden bütçeyi düşük tutuyorum. apu su da kötü olmasın tabi :D iş görsün...
  19. RevenKalr

30 Bin TL bütçe ile laptop önerisi

Bilgisayar müh. okuyan bir arkadaş için laptop önerisi istiyorum. klasik işler yapılacak bu bütçeye en f/p sini önerirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
  20. RevenKalr

13k butce laptop onerisi

Bu butcede en iyi ne onerirsiniz? Butce 13k maks 14 olur Is icin falan kullanilacak
Geri