Arama sonuçları: *

1. swindler

50 bin tl MacBook önerisi

Beyler ablama mac alacağız. Maksimum 50 bin gibi bir bütçem var hafif oynatabilirim. Akademisyen olduğu için sürekli yanında taşıyacak o yüzden hafif ve zarif bir laptop istiyor. Air serisi uygun sanırsam. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. swindler

Aşağıdaki iki laptoptan hangisini tercih etmeliyim?

Beyler ikinci el laptop alacağım da ikisi arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim? Asus TUF Gaming A15 FA506ICB-HN178 ryzen 5 4600h 16gb ram 3050 4gb MSI GF65 Thin 9SD-005XTR i5 9300h 1660ti 6gb 16 gb ram Asus 15k Msi 15800
  3. swindler

60hz laptop alınır mı?

Beyler şuan iki monitörüm var biri 240 oburu 180hz. 60 kullanmayalı baya oldu monitörde denediğimde rezalet geliyor tabi. Ama laptopta farklı olurmu bilmiyorum laptop alacağım sizce 60hz olması çok bi problem yaratırmı?
  4. swindler

Hangi laptopu almalıyım?

Aşağıda özelliklerini verdiğim laptoplardan hangisi daha iyidir? Lenovo i7 4.nesil 16gb ram gtx 960 ekran kartı 500gb ssd Asus fx503 16 GB RAM 4 GB 1050 ekran kartı İ5 7300 hq işlemci 500 GB ssd 1 tb hdd
  5. swindler

10k civarı laptop önerisi

Beyler masaüstü bilgisayarım var öyle seyahate falan çıktığımda valo lol falan oynatabilecek eğer mümkünse hikayeli oyunlarıda az çok oynatabilecek bir laptop istiyorum. Piyasayı çok bilmiyorum biraz yukarı çıkabilirim eğer 0 önerirseniz. ikinci el öneriniz olursa onlarada bakabilirim.
  6. swindler

20k laptop önerisi..

Beyler 20k dan yukari cikmayacak sekilde oyun oynanabilecek beni üzmeyecek bir laptop önerisi alabilirmiyim yeğenime alacağım uzun süre götürse güzel olur.
  7. swindler

3200 Tl 2.el laptop önerisi?

Merhaba maks 3200 lira icinde ssd bulunan iş için kullanilacak bir laptop lazim oyle ahim sahim bi butcem yok ama bulundugu kadar atarsaniz sevinirim.
  8. swindler

Ofis laptopu önerisi

Beyler bana ucuz bi ofis laptopu önerebilir misiniz? çok iyi bir şey olmasina gerek yok 120gb ssd olsun sadece minimum
Top Bottom