Arama sonuçları: *

1. Efe Alper

Bu Fiyata Bilgisayarımı Satmalı Mıyım?

Merhaba acer nitro an16-41 model laptopum var. Satıp masaüstü toplama hedefim var sizce mantıklı ve 41000 TL teklif var ben son 43k dedim. Sizce satmalı mıyım? Bilgisayarımın özellikler, Ryzen 7 7840hs Rtx 4070 32gb ram 512gb SSD kabaca bu şekilde.
  2. Efe Alper

40000TL'ye Kadar Laptop Önerisi

Maksimum 40000TL bütçe var. Üstüne çıkmazsa daha iyi olur. Oyun ve okul için kullanılacak. Şimdiden teşekkürler.
  3. Efe Alper

40k TL Laptop Önerisi

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-41-amd-ryzen-7-7840hs-32-gb-1-tb-ssd-rtx-4060-8-gb-freedos-16-wuxga-165-hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qlley-003-pm-HBC00004RJIO8 Bu modeli düşünüyorum almak için başka bir öneriniz var mı? Bir de alttaki model 7k daha ucuz ama bir tık işlemci düşük...
  4. Efe Alper

Bilgisayarımı Kaça Satmalıyım?

Elimde bir MacBook Air var satıp pc değiştiricem. MacBook Air m1 8/256 olan model. Sizce kaça satmalıyım.
  5. Efe Alper

40000TL'ye Kadar Laptop Önerisi

Maksimum bütçe 40k TL o yüzden üstüne çıkmazsanız sevinirim. Oyun içinde kullanılacak ancak önceliğim kaliteli olması. Çok ısınmazsa daha iyi olur. Teşekkürler şimdiden.
  6. Efe Alper

16K TL Laptop Önerisi

Oyun için alınacak. Şimdiden teşekkürler.
  7. Efe Alper

Sade Tasarımlı Laptop Önerilerj

Bütçem maks 20k ne kadar az olursa o kadar iyi. Macbook m1 düşünüyorum. Şarjının uzun ve performansının iyi olmasından. Asus rog zephyrus modeli de hoşuma gitti. Bunun gibi nasıl laptoplar önerirsiniz?
  8. Efe Alper

Maksimum 18K TL Laptop Önerisi

Tasarımı ve işlemcisi benim için önemli. Sade tasarımı seviyorum. Ekran kartının en az 3050Tİ olmasını istiyorum. Mümkünse işlemcide 5800h olsun. İntele pek sıcak bakmıyorum laptopda ısınmasından dolayı.
  9. Efe Alper

Macbooklar Hakkında Sorularım

Şuanki bilgisayarımı satıp macbooke veya farklı bir dizüstü bilgisayara döneceğim. Macbook almak istiyorum ama birkaç sorum var. Macbook istememin nedeni m1 işlemcilerin çok iyi olması. Sorularım: Windows'tan sonra alışılabilir mi? 8gb ram yeterli mi? Macbook air mı yoksa macbook pro mu...
  10. Efe Alper

8k TL Laptop Önerisi

1650Tİ olursa çok iyi olur.
  11. Efe Alper

Yardım 6500tl laptop önerisi

6500tl bütçe var masaüstü olmaz taşinabilmesi lazım şimdiden teşekkğr ederim 1602779975 bide internetten olamazmış arkadaşım istiyorda mediamarkt gibi sitelerden önerirseniz memnun olurum
Geri