Arama sonuçları: *

1. K

15 bine üni için laptop önerisi

Sevgilime bir laptop alıcaz bütçemiz 15k civarı zorlarsak 20k falan olur. Türkçe öğretmenliği okuyor öyle okul için çok güçlü olması gerekmiyor. Ödevlerini yapabilsin, filmini izlesin, hafif olsun, gibi isteklerimiz var. Arada düşük sistem isteyen minecraft, the forest, dying light, age of...
  2. K

Yardım 13k bütçe için laptop önerisi

Sevgilime bir laptop alıcaz bütçemiz 10k civarı zorlarsak 12 13k falan olur. Türkçe öğretmenliği okuyor öyle okul için çok güçlü olması gerekmiyor. Ödevlerini yapabilsin, filmini izlesin, hafif olsun, gibi isteklerimiz var. Arada düşük sistem isteyen minecraft gibi yada işte the forest gibi...
  3. K

Rtx 4060 laptop önerisi

40000 gibi bi bütçem var laptop alıcam en azından 4060 olsun istiyorum ama iyi bişey olsun bu watt değerleri de iyi olsun istiyorum acer nitro 16 şuan aklımda 140w rtx 4060 rtzen 7 var tek slot 16gb Ram var yanına 16 daha alıcam başka önerisi olan yada yorum yapacaklara şimdiden teşekkürler
  4. K

acer nitro 16 driver

ben acer nitro 16 aldım rtx 4060 olan işlemcim ryzen 7 7840HS driverlerini sitesinden kuracaktım ama bazı driverler indirilmiyor ve aynı isme sahip driverler var hangisini seçmem gerektiğini nerden bilebilirim mesela rtx4060 4050 vs ayrı ayrı var hadi tamam 4060ı seçtim onunda farklı tarihlerde...
  5. K

msı cyborg rtx4060 watt değeri

bu laptopta watt değeri 20+10dan 35 yazıyor ama internette olması gereken watt değeri 100 125lere çıkıyor bu bir sorun mu anlayan var mı
  6. K

35k geçmeyen Laptop önerisi

Rtx 4060lı bir laptop almak istiyorum biraz acil msı var hepsiburadada o ilgimi çekti ama emin olamadım o fiyatlarda 35k max önerisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim
Top Bottom