Arama sonuçları: *

1. B

Hp omen 15 & Lenovo Legion 5

Merhabalar ben yeni laptop alacağım ve iki marka ve model arasında kaldım iş ve oyun amaçlı kullanıcağım hangisini alsam daha uzun götürür beni ekran kartı olarak gelecek nesil oyunları üst ayarda oynamak isiyorum. Lenovo Legion 5 15IMH05H İntel Core i7...
  2. B

Acer Nitro 5 AN515-55 ve Tulpar T5 v19.2.1

özellik ve soğutma olarak hangisi iyidir photoshop render yapıcam ve yüksek grafikli oyun oynıcam ömür boyu sıkıntı yaratmayacak hangisini alim Acer nitro 5 AN515-55 intel i7 10750H 2.60Ghz 5Ghz Turbo 32GB DDR4 2933MHZ Nvidia GTX1660Tİ 6GB 1TB SSD Monster tulpar T5 v19.2.1 intel i7 10750H...
  3. B

ASUS TUF Gaming A15 vs Acer Predator Helios 300

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben yeni bir bilgisayar alacağım. Aşağıda teknik özellikleri yazdım hangisi geleceğe dönük daha uzun götürür kullanma amacım Photoshop logo tasarımı yapıyorum ve ağırlıklı yüksek grafikli oyunlar oynuyorum bir de yayın yapacağım ve ekran kartı olarak ileriye dönük...
  4. B

Dell G315 3590 & Acer Predator Helios 300

Merhabalar ben yakın zamanda yeni laptop alacağım ve bu iki marka arasında kaldım uzun yıllar beni götürmesini istiyorum herhangi bir kronik veya teknik sorun ısınma sorunu olmasın istiyorum hangisi daha sağlam kasası malzemesi vs teknik servis tarafı hangisi iyidir kullanan arkadaslar yorum...
Top Bottom