Arama sonuçları: *

1. leroxy

25000TL civarı laptop önerisi

Merhabalar. 2500TL/12ay ödeme planını geçmeyecek bir laptop arıyorum. HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD IPS 144 Hz 9 Ms, Intel Core i5-13500H, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB, 512 GB SSD, FreeDos, Mika Gümüş, 7N9V3EA bu cihazı ekranı hariç beğendim. Fena durmuyor...
  2. leroxy

M1 8/256GB MacBook Air Hala Alınır Mı?

https://www.pt.com.tr/macbook-air-133-inc-m1-8cpu-7gpu-8gb-256gb-gumus-mgn93tua Ürün üstteki, 256GB depolamalı M1 MacBook BU FİYATA hala alınır mı? Alınırsa ne için alınır? Soru çok basit. Apple geniusları bekliyorum.
  3. leroxy

Oyuncuya oyuncu olmayan Laptop önerileriniz

Merhabalar. Yaklaşık 9 aydır az çok laptop arayışındaydım. Son zamanlarda bu arayış fazlaca arttı çünkü artık 2018 model ve 2019'dan beri kullandığım laptopum işlerimi görmemeye başladı. Kendimden bahsedeyim. Premiere Pro'da ufak tefek işler yapan, arada photoshop kullanan, laptopu çoğunlukla...
  4. leroxy

Laptop ekranımı 1080p yaptım, Laptopı ne kadara satabilirim?

2022 Ocak'ta görev çubuğunda oluşan yatay yeşil çizgiler oldu. Sonra geçtiğimiz hafta ekranın tamamını kaplayan çizgilerle ekranın komple gittiğini öğrendim. Laptopum ASUS X542UR i5-8250U ve 930MX olan 8GB ramli model. 1TB biraz ölü bir dahili HDD ve sonradan kendim taktığım HP S700 250GB'lık...
  5. leroxy

Macbook Air M2 vs Matebook D16

Kullanım amacım çoğunlukla günlük işler olacak, video düzenleme vs. Biraz da oyun. Ama gerçekten biraz. Özellikle hayat düzenimi yazın yazlıkta oturup laptoptan oyun oynayarak geçirmektense çalışacağım. Bu yüzden oyunla pek işim olmayacak. Zaten evde masaüstü var. Ama ne bileyim LoL vs. oynarım...
  6. leroxy

İkinci el 2018 model Macbook mu yoksa Huawei Matebook D15 mi?

Yazın büyük bir çoğunluğunu yazlıkta geçirdiğimden ve bu sene bir süre kasayı getirdiğimden facia yaşandı. 3 Koliyi getir götür çok zor. Yazlıktayken genelde oyun oynamıyorum evdeki konfor olmadığı için. Halihazırda ASUS X542UR laptop var. Biraz donanım eklemesi yaptım, yapacağım. O şekilde...
  7. leroxy

ASUS laptop kaça satılır?

2019 yılında Nisan ayında TeknoSA'dan ASUS X542UR isimli laptopu satın aldım. 2022 nisan ayına kadar uzatılmış garantisi vardı. Bitti. Laptopta 1 kez GPU ve CPU termal macun değişikliği ve 2 kez fan temizliği yaptım (kendim). Ekstradan üzerindeki HDD çok fazla bad sector aldığından ve çok...
  8. leroxy

Masaüstü satıp Laptop + Monitör geçilir mi?

Masaüstü PC satıp Laptop geçilir mi? Monitörü bağlayıp kullanmayı düşünüyorum, çoğu kişi görüntüde akıcılık açısından FPS oyunlarında bir kayıp olabileceğini söylüyor ancak emin değilim. Her yıl çok sık olmasa da yazlığa gidiyorum ve minimum 3 koli eşya taşımam gerekiyor. Hem render hem oyun...
  9. leroxy

Masaüstü PC'yi bırakıp Laptop + Monitör geçmek mantıklı mı?

Herkese selamlar. Aklıma takılan bir soru var ve kullanım biçimimi göz önünde bulundurduğumda açıkçası mantıksız bulmuyorum değil. Yaz aylarının tamamını yazlıkta geçiren ve çok olmasa da seyahat eden biriyim. Geçtiğimiz gün aklıma nedensiz bir şekilde bu soru takıldı. Masamın tamamını...
  10. leroxy

Kardeşim İçin 6000TL Bütçede Laptop Önerebilir Misiniz?

Kardeşim son 2-3 yıldır laptop olarak Compaq Presario CQ56 kullanıyor. Zaten uzun yıllar öncesinden kalma bir cihaz. Win7 lisansı ile satın alınmış. Kardeşim gelecek sene ortaokula geçecek. Onun için erken bir "ilkokul mezuniyet hediyesi" olsun dedik. Kendisi biraz para biriktirmiş, üstüne...
  11. leroxy

7-8K Bütçe İle Alınabilecek En F/P Laptop

Dayım laptop alacak ve benim forumdan olduğumu bildiği için benim sormamı istedi. Abdullah abinin videolarını da çok izliyor ha neyse tm övdük bu kadar yeter. Kriterler: Ryzen 5-7 İşlemci (4.Nesil olursa iyi olur) veya İntel İ5-İ7 10.Nesil işlemcili Harici ekran kartı içeren min 512gb depolama...
  12. leroxy

930MX'li Laptop'u Satmalı Mıyım ?

Evet. 2019 nisan ayında kampanyalı fiyat olarak 2600tl'ye aldığım Asus X542UR 930MX ekran kartlı, i5 8. jenerasyona sahip bir laptopum var. artık ihtiyaçlarımı pek karşılamıyor. daha 2 yıla yakın garantisi var. 1 yıl asus, 1 yıl teknosa garantisi. ben bunu satıp yerine daha iyi bir laptop almayı...
  13. leroxy

Yeni Nesil HP Pavilion Gaming Dizüstü Ürünleri Nasıldır ?

birkaç yerde rastladım. hp pavilion gaming laptopları çok hoş duruyor. tasarım açısından bilindik bir markaya benzettim ama hangisi bilmiyorum. sizce pavilion gaming laptop ürünlerinin hem tasarımı hem de performansı nasıldır ? Düzenleme: birkaç dk önce bronze oldum alırım bi h.o
Top Bottom