Arama sonuçları: *

1. Windows 11 aşığıyım

Öneri Acer nitro 5 laptop nasıl?

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-44-r6zw-amd-ryzen5-4600-8gb-512gb-ssd-gtx1650ti-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q9hey-002-p-HBV00000UQMDY?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail Bunu almayı düşünüyorum çok serin çalışıyormuş. Nasıl bu fiyata daha iyisi var mı? Not...
  2. Windows 11 aşığıyım

Maks 6k laptop önerisi

Oyun oynanmayacak (oynanırsa da csgo tarzında düşük oyunlar) HP marka asla istemiyorum. İntel işlemcili asla istemiyorum. Freedos olması daha iyi olur. Trendyol, N11 hariç sitelerden olabilir. 6k nın 1 kuruş üstünde olmasın :) HDD olmasına gerek yok. 1631557828 Niye üzgün ve gülücük attınız ki? :(
  3. Windows 11 aşığıyım

Öneri Bu laptopu alacağım nasıl? Lenovo V15 ADA

Arkadaşlar günlerdir araştırıyorum bu laptop ta karar kıldım nasıl? İntel asla istemediğim için AMD olarak baktım İntellere hiç bakmadım bile :D Günlük kullanım amacı ile kullanacağım sadece tatillerde falan ufak tefek yüksek grafik istemeyen oyun oynayacağım laptop soğutucusu ile. Bütçe 4k ile...
  4. Windows 11 aşığıyım

Öneri 3k ile 4k arası laptop önerisi istiyorum.

Arkadaşlar ben elimde ki cihazları satıp üstüne biraz koyup sıfır laptop almaya karar verdim. Fiyat olarak emin değilim ama 3k ile 4k arası diyelim. Kafamda fikir oluşsun diye şimdiden konu açıyorum. İstediğim kriterler: Oyun amaçlı değil internette video izlemek vs. amaçlı. Mümkünse AMD (Ryzen)...
  5. Windows 11 aşığıyım

Öneri Arızalı 2. el laptop önerisi istiyorum.

Sahibinden.com'dan arızalı olarak (arızası farketmez) 2. el laptop önerisi istiyorum. 200TL'ye (maks.) varmıdır? özellikleri falan farketmez ram mutlaka olsun (kaç gb olduğu farketmez). HDD ve adaptör var/yok farketmez. @revanier @Leade @06ankaralı
  6. Windows 11 aşığıyım

Pubg Lite'ı en düşük ayarlarda oynatabilecek 2.el lapyop önerisi

Arkadaşlar Sahibinden.com'da 2.el Get ile olacak şekilde en uygun fiyatlı Pubg Lite'ı en düşük ayarlarda oynatabilecek laptop önerir misiniz?? Not: Link atarsanız iyi olur.
Geri