Arama sonuçları: *

1. TahaCel

Öneri Laptop Önerisi lütfen ?

30 K bütçe var kullanım amacım Yazılım kodlama üzerine çok oyun oynayan biri değilim artık en fazla fifa 25 atarım onun haricinde oyun oynamam lütfen gerçekten bilgi cercevesi içinde öneri bulunun he yerde bi laptop var önerende var ama araştırıyorum laptopalrı diğer forumlara bakıyorum yok...
  2. TahaCel

30-35K Laptop önerisi?

Kodlama ve arada oyun oynamak için ama %90 kod yazmak için kullanıcam 30-35k bütçem var
  3. TahaCel

Bu laptoplardan biri alınır mı ?

1.Laptop: https://www.itopya.com/lenovo-loq-15iax9-i5-12450hx-16gb-ddr5-rtx3050-6gb-gddr6-512gb-m2-ssd-156-fhd-144hz-g-sync-freedo_u25486 27k 2.Laptop: https://www.itopya.com/lenovo-loq-15iax9-i5-12450hx-24gb-ddr5-rtx-3050-6gb-gddr6-512gb-m2-ssd-156-fhd-144hz-g-sync-freed_u26959 30k...
  4. TahaCel

30-32k arası laptop önerisi?

Üniversitede kullanmak için hem kodlama programlarını rahat kullanabileceğim hemde ara sırada da olsa oyun oyanabilceğim normal oyunlar bir laptop önerisi istiyorum bütçe 30-32k evde 2060 alı bi sistem var ama ayrıyeten bir laptop istiyorum
  5. TahaCel

Bu laptoplardan hangisi daha iyi?

Kullanım amacı: Yazılım Geliştirme Photoshop cs6 orta seviye Excel felan günlük ofis uygulamaları için Klavyesi renkli olsun ben ince ve çok büyük olmasın sonuçta yanımızda taşıcaz 1)https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h5-v4-1-10-siyah/...
  6. TahaCel

17-18 K laptop önerisi ?

Bütçem 17-18 k varsa daha iyi olur ama 20k ya kadar zorlaya bilirim eğer o fiyatlara yok ise Amacım kod yazmak için photoshop için video render gibi ve ofis programları kullanmak üzere bir laptop arıyorum ne önerirsiniz?
  7. TahaCel

4k Laptop önerisi ??

Teknosa veya mediamarkt vatan gibi yerlerden olsa daha iyi olur vatanı bilmiyorum ama teknosa ve vatan da taksitte vade farkı koymuyor o yüzden dedim. 4k f/p ürün varsa diğer sitelerden de atabilirsiniz. 4k bütçe sadece ders videosu izleme , araştırma dersleri felan oyun oynanmıyacak...
  8. TahaCel

bu laptop fiyatını hakediyormu

almıçam sadece soruyorum bu laptop fiyatını hakediyormu rtx 3000 serisi cıkmamış gibi düşünün...
  9. TahaCel

6k 7k oyuncu laptop önerisi

6.500 Tl 7500 Tl Aşmasin arkadaşım için en iyi oyuncu laptop önerisi monsterda olur 1600614414 Msi felanda olur fark etmez iyi olsunda
  10. TahaCel

11k laptop önerisi ??

Arkadaş almıcam sadece bu fiyata 11k değrinde en iyi laptopun sistem özellikleri nedir
  11. TahaCel

3200 Tl laptop önerisi

Arkadaşlar kuzenim için ders çalışcak arada youtube felan girecek liseye geçti laptop alcak kız sonradan masaüstü al yazmayın bi kere o istemiyor 3200 tl max bütce ile laptop önerisi
  12. TahaCel

Casper laptop alınır mı?

Arkadaşlar bu laptop alınır mı? casper c350.4000-4c00e. Link vercem kuzenim için ders çalışcak kız kuzenim sağlık okuyacak canli ders için felan sonrada kullaniyor galiba arada youtube girer felan arada nadiren oyunskorda elbise giydirme oynuyor sizce yetermi bu laptop ona iyi mi sıkıntı olurmu...
Geri