Arama sonuçları: *

1. EnesU*

Casper Nirvana X600 laptop nasıldır?

Merhaba, Bugün Casper Nirvana X600 2025 versiyon i5 13420H, 32GB DDR4 RAM ve 1TB NVME SSD versiyonunu satın aldım. Oyun oynamakla işim yok, oyun için masaüstü bilgisayarım var yazılım uygulamaları ve endüstiriyel otomasyon sistemleri uygulamaları ağırlıklı kullanacağım. Deneyimleriniz ve...
  2. EnesU*

Huawei Matebook D16 (2024) HAKKINDA YARDIM LAZIM

Arkadaşlar hayırlı geceler kardeşime Huawei Matebook D16 (2024) almak istiyorum, normal gündelik olarak kullanacak bilgisayarı oyun falan oynamıyor kendisi, bu bilgisayar hakkında çok olumluyum ama kafamda bir soru var bu huawei cihazlarda google desteği yok evet mobil cihazlarda geçerli ama pc...
  3. EnesU*

Laptop için siz değerli üyelerin yardımına ihtiyacım var

Merhaba herkese, yazılım öğrencisiyim ve laptop almak istiyorum malum şeçimlerden ötürü yazın sonunda almak yerine şimdiden alacağım uzun bir süre araştırdım aslında neye ihtiyacım olduğunu biliyorum ama donanım bileşenleri konusunda baya bir amatör kümedeyim, bu yüzden bu konuda bilgi birikimi...
  4. EnesU*

LAPTOP ÖNERİSİ YARDIMINIZ LAZIM

Arkadaşlar yazılım işleriyle uğraşmak için laptop almak istiyorum, hali hazırda masaüstü pc var oyunlarını vs oradan oynuyorum, alacağım laptopu sadece yazılım işleriyle uğraşmak için alacağım aşağıya 2 tane laptop linki bırakacağım özellikleri birebir aynı gibi ama fiyatlarında vs şaçmalık var...
  5. EnesU*

2 LAPTOPUN ARALARINDAKİ FARK NEDİR

Arkadaşlar yazılım işleriyle uğraşmak için laptop almak istiyorum, hali hazırda masaüstü pc var oyunlarını vs oradan oynuyorum, alacağım laptopu sadece yazılım işleriyle uğraşmak için alacağım aşağıya 2 tane laptop linki bırakacağım özellikleri birebir aynı gibi ama fiyatlarında vs şaçmalık var...
Geri