Arama sonuçları: *

1. Hudzell

35k Bütçe Laptop Önerisi

35k bütçeye hem oyun hem ofis kullanımı amaçlı laptop önerisi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim dostlar. 1717176610 @Ruffian
  2. Hudzell

Laptop Öğrenci indirimi hakkında ?

Dostlar mesela telefonlar için satılmasına karşın telefondaki hatta vesaire bakılıyor. Mesela birisi öğrenci indirimi ile laptop alıp satsa ne olur ? Yani anlaşılabilir mi ?
  3. Hudzell

8.000-9.000TL Apu Laptop Önerisi

dostlar blender gibi uygulamaları kaldırabilecek apu laptop arıyorum hem günlük kullanım için hemde dediğim gibi blender, adobe, visual studio gibi programları kaldırabilecek bir apu laptop arıyorum.
  4. Hudzell

12-15k bütçe dizüstü bilgisayar önerisi

Dostlar sizlerden 12-15k arası bir fiyata valorant açan ve günlük ihtiyaçlarımı karşılayabilecek fp dizüstü bilgisayar önerisi istiyorum 1675017599 Aga forum ölmüş yok mu bilgili kimse ? 1675093882 Koca forumda şunu önerebilecek kimse kalmadı mı cidden
  5. Hudzell

Öneri 15K ya go laptop onerisi

Dostlar 15kya fp laptop önerebilir misiniz ? 1668341930 Trendyoldan olmak zorunda
  6. Hudzell

huawei d15 fiyatına göre iyi midir ?

huawei d15 iyi midir ? Değilse aynı fiyata başka model önerir misiniz ?
  7. Hudzell

Öneri Bu laptopların hangisi performans ve soğutma açısından daha iyi ?

Ürün linklerini atıyorum, soğutma ve performans açısından hangisi daha iyi veya 13k'ya daha iyi öneriniz var mı ? https://www.vatanbilgisayar.com/acer-predator-intel-core-i7-9750h-2-6ghz-16gb-1tb-256ssd-17-3-rtx-2060-6gb-w10.html...
  8. Hudzell

11k gaming laptop önerisi

bütçe 11k dostlar gaming laptop hakkında pek bi bilgim yok güzel birşeyler önerir misiniz
  9. Hudzell

Öneri Max 9k laptop önerisi

dostlar sadece dizüstü soruyorum bütçe max 9 olacak ona göre önerilerinizi bekliyorum
Top Bottom