Arama sonuçları: *

1. A

2. El laptop alıcam test sonuçları temiz mi?

Merhabalar 2. El laptop alıcam ofisde kullanmaya asus tuf serisi bi laptop buldum sarı sitede çokda uygun fazla kullanılmamış(sahibinin değimi ile) bende birkaç test yapmasını istedim yaptı ve gönderdi sizce bu sonuçlar normal mi? Anlayan bakabilir mi şimdiden teşekkür ediyorum R5 4600H Gtx...
  2. A

Msi̇ Gf63 Thi̇n 11sc Alınır Mı?

Selamlar 🖖 Msi gf63 Thin 11sc : İ5 11400h 8 ram gtx1650 512sdd özelliklerini ortak sayarsak asus tuf ile arasında kaldım birde lenovo ideaped Gaming 3 var ryzenli sizce en az ısınan sorunu minimum olan f/p olarak hangisini almalıyım msi tek fanlı olduğundan korkuyorum fikirlerinizi bekliyorum..
  3. A

DİJİTAL SEKTÖR İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ MİMARLIK VS..

Herkese merhaba.Ben mimarlık okuyorum ve autocad olsun diğer mimari çizim programları olsun,grafikerlik ve photoshop olsun yazılım olsun :D ve epicgames te unreal engine altında çalışmalar olsun rahatça yapabiliceğim bir laptop arıyorum şuanda aklımda şu var ...
  4. A

14’ Macbook pro M1 Pro vs asus rog strix scar 17

Selamlar,Mimarlık öğrencisiyim autocad ,3d max,Photoshop ve nicelerini kullanıcam ama programlar mac os da tam %100 uyumlu değil diyen var tam hakim değilim ayrıyeten güçleri arasında uçurum fark var mı hangisini tercih etmeyelim? Oyun oynama konusunda eskiden çok isterdim ama zamanım olucağını...
  5. A

M1 Pro macbookvs ryzen 9 5900hx rtx3060

Arkadaşlar kısaca kendimden bahsedeyim Azerbaycanda üniversite mimarlık okuyorum(hazırlık) ve laptop almak istiyorum almışkende iyisi olsun istiyorum o yüzden iki laptop arasında kaldım birisi asus g17 rtx3060 r9 5900hx 16 gb ram 144 hz ıps ekran… diğeri apple macbook pro m1 16 gb ram oyun...
Geri