Arama sonuçları: *

1. Kaanps4player

Acer Predator Alınır Mı?

Acer predator almaya karar verdim victusun 60hz olduğunu görünce sizce bu nasıldır https://www.vatanbilgisayar.com/acer-predator-core-i5-10300h-2-5ghz-16gb-512gb-ssd-15-6-gtx1660ti-6gb-w10.html
  2. Kaanps4player

Monster Abra A7 V13.1.2 Alınır mı?

Bunu almayı düşünüyorum özellikleri tam uyuyor ama ti ile farkı ne falan filan biraz içimde soru var nasıldır alabilir miyim yerine önerdiğimiz var mı? 8x8 RAM 1tb ssd ve i7 olması lazım en az
  3. Kaanps4player

Nakit Alınacak Laptop Önerileri

Merhabalar evet sonunda kararlaştırdık bir bilgisayar alacağım ama vatan mediamarkt gibi yerlerden almamız lazım o yüzden oralardan alınacak max 12.5k bilgisayar önerir misiniz
  4. Kaanps4player

Max 6000tl mağazadan alıncak laptop önerisi

Maximum 6000tl cs valorant Minecraft zula🦍 zorlasak warzone ve spor oyunlarını oynatacak bir laptop lazım Teknosa vatan medya market gibi yerlerden alınacak
  5. Kaanps4player

Cs valorant için laptop önerisi

Çok bir şey lazım değil iyi taşıyabileyim 60 80 GPS alabileceğim bir laptop lazım bide eski spider man oyunlarını oynayacağım bana yardım eder misin
  6. Kaanps4player

Monster Notebook Önerebilir misiniz?

Arkadaşlar merhabalar ben inşallah bir laptop alcam oyuncu laptopu ama hangisini alacağıma karar veremedim hangisini almalıyım (1650ti olanlardan) özelleştirme ile alacağım
  7. Kaanps4player

Valorant csgo zula için laptop

Arkadaşlar sistem alacaktım ama fikrimi değiştirdim bu oyunları oynayacağım alırsam duruma göre PUBG de oynarım yanş bu oyunları oynayabileceğim sadece bu oyunları bir laptop var mı? Çünkü kuzenlerime gidiyorum annem babam ayrı babama gidiyorum yani var mı?
Top Bottom