Arama sonuçları: *

1. mustafak0

Öneri SON KONU BİLG.PROG. LAPTOP ÖNERİSİ

Dostlarım bu açtığım son konu olacak. Bu sene bilgisayar programcılığına şehir dışına çıkıyorum ve bu laptoplar arasında kaldım sizce hangisini neden almalıyım veya bu fiyatlara önerebileceğiniz başka ne var. Oyun sadece lol oynarım maksimum CS:GO oynarım. Aklımda ilk attığım var. ÜST LİMİT...
  2. mustafak0

Öneri Bilgisayar Programcılığı İçin 4500 TL Laptop Önerisi

Bilgisayar programcılığı 1. sınıfım bu laptopları almayı düşünüyordum fakat fiyatları uçmuş lenovo 4500 TL iken 6000 TL olmuş huawei 4000 TL iken 5500 TL olmuş. Bana en yüksek 4500 TL'ye kadar laptop önerir misiniz? fiyatları düşermi bilmem ama lenovo 4600'e falan düşerse alırım...
  3. mustafak0

Yardım BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İÇİN LAPTOP

Üniversitede yüksek ihtimalle bilgisayar programcılığı(2 yıllık) okuyacam. Laptop önerisi istiyorum. Geçici bir laptop olmasın 2-3gün sonra satmak zorunda kalmıyım. Fiyat olarak maksimum 8 bine çıkabiliriz. 8 bin dedim diye sadece 8 binlik önermezseniz sevinirim. Daha ucuzu işime gelir daha...
  4. mustafak0

MAKS 4.5K TL LAPTOP ÖNERİSİ

Çıkabileceğim en yüksek fiyat 4.5k TL. Laptop önerisi istiyorum masaüstü veya tablet değil. Oyun için değil ama oyun oynatabiliyorsa güzel olur. Eğer özellikleri çok iyiyse 5k'ya çıkabilirim hepsiburada'dan buldum bu nasıl sizce...
Top Bottom