Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Yardım 6500 TL leptop önerisi

Acilen arkadaşım için soruyorum en fazla 6500 liraya leptop arıyorum bütçeyi 1 kuruş dahi aşmadan önerilerinizi bekliyorum. Biraz acil canlı derslere giremiyor.
  2. Dolar Bey

Nasıl laptop aldırabilirim ?

Arkadaşımın pc alması lazım bi bağımlılığını unutması için ve bıraktırmak için (sigara) gezdiği ortamdan dolayı başlamış,neyse. Babası sigara içtiğini bilmiyor annesi biliyor dersleri normal babasıyla falan küs değil. Arkadaşım babasına nasıl bilgisayar aldırır ne söylemesi lazım ? Konu ciddi...
  3. Dolar Bey

Monster Notebook sorularınızı buraya yazın

2 yıldır monster notebook kullanıyorum sorularınızı buraya yazın hepsine cevap vermeye çalışıp önyargıları kırmak istiyorum. Kullandığım notebook:Monster Abra A7 V8.1
  4. Dolar Bey

Monster Notebook Rehber (gibi)

Neden Monster Notebook almalısınız onu anlatacağım ve önyargıları kırmak istiyorum 2 yıldır kullanıyorum bendeki Monster Abra A7 V8.1 1)Plastik malzemeden yapılmış lakin kaliteli bütçeden kısmak için yapılmış fiyatı gayet iyi 2)Klavyesi RGB basış hissiyatı çok güzel ve büyük Enter var 3)2...
  5. Dolar Bey

Leptop nasıl kaç para eder

Arkadaşlar leptop arkadaşımda vardı almayı planlıyorum peki kaç tl eder https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v8-1/
Top Bottom