Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

42K Gaming Laptop Önerisi

İyi akşamlar, bir arkadaş için gaming laptop bakıyoruz. 40-42k bandında, gerekirse bütçe bi tık yükseltilebilir. MSI, Asus, Dell gibi kaliteli markalardan ne önerirsiniz?
  2. Ricciardo

30-35k Render Laptop Tavsiyesi

Arkadaşlar selam, bir arkadaş için başlıktaki gibi laptop arıyoruz. Bütçe 30k olursa iyi olur, çok fark eder derseniz 35k da olabilir. Oyun pek oynanmayacak, daha ziyade render ve edit işleri ile ilgilenecek. Buna göre sanırım gamingden farklı olarak 32gb ram ve kaliteli bir ekran iyi olur. Bu...
  3. Ricciardo

Öneri Bu Laptopun 2. El Fiyatı Nedir?

Arkadaşlar selam, bir laptop satacağız. Model Asus Rog Strix Scar 17. Bazı özellikleri net değil kafamda ancak yaklaşik bir fiyat vermeniz çok faydalı olur, sonra net özelliklerine göre fiyatı kesinleştirebiliriz. İşlemci: i7 10875h Ekran kartı: 2080 Super Ram: 16 veya 32gb Ssd: Muhtemelen...
  4. Ricciardo

Laptopumu Ne Kadara Satabilirim?

Arkadaşlar laptopu satıp masaüstüne geçmeyi düşünüyorum, henüz bir fikir aşamasında ancak ne kadara satabilirim/satmam gerekir fikirlerinizi bekliyorum. Monster Abra A7 V13.1.3 (13.1'in 8x2 Gb ram hali) 17,3" 144hz ips ekran Intel i5 11400h Rtx 3050 8+8 ram, sanırım 3200mhz 500gb nvme m2 ssd...
  5. Ricciardo

12k Laptop Önerisi

Herkese iyi forumlar, 12k bütçe ile laptop bakıyorum. Kafamda 1-2 model var bunlar arasından tavsiyeniz hangisidir veya ekstradan hangi modelleri önerebilirsiniz? Kayda değer fark olursa 12.5k zorlayabilirim ama değmesi lazım. Ekran 17,3" olmalı, ünide çizim ve kodlama derslerinde, ayrıca bazı...
Geri