Arama sonuçları: *

1. D

25-30k ultrabook önerisi

büyük bir sıçrama varsa bütçeyi 35 bandına falanda çıkartabilirim ama onu aşamaz. kız kardeşime alıcağız ince ve sessiz olması genel amaç
  2. D

50-55k laptop önerisi

Victus 16 nın şarj problemlı çıkmasından dolayı iade başlattım. Gamegaraj önermeyin arkadaşlar onu biliyorum zaten daha bilindik bir marka arıyorum o aklımın bir köşesinde. (Bide allah aşkına laptopları neden freedos yolluyorlar ya ethernete bağladim laptopu wifi driveri yüklemek için)
  3. D

45-50k laptop tavsiyesi

Fiyat bandını geçmemeye dikkat edelim belki 1,2 bin geçebilirsiniz Suan masaüstünde 4060 kullanıyorum aynısı veya daha iyi bulursanız iyi olur
  4. D

45-50k laptop önerisi

şuan masaüstünde 4060 kullanıyorum ona muadil veya daha iyi olursa güzel olur
  5. D

15300 TL laptop önerisi

şimdi almıyacağım aklımda ufak bir fikir oluşsun diye soruyorum biraz zor gibi ama tek şartım rtx 3050
  6. D

"Küçük şeylerle yetinmeyi öğren" Sözü

Konuda daha çok sizin fikirlerinizi almak istiyorum bu sözle ilgili benim en büyük anım şöyle ben bu laptopu 2015 yılında aldım o yılda bile alınabileek en kötü ve hatta o yılda bile kullanılmayacak derecede bir laptoptu laptopu aldıktan yaklaşık 4 yıl sonra yani 2 yıl önce babamdan orta...
  7. D

laptopum ne kadar eder?

ürün bu https://www.incehesap.com/dell-inspiron-3558-b20f45c-fiyati-30458/ 2015 te aldım 1500 lira gibi bir civara ben sorunlarını söyliyecem ona göre siz bana tahmini bir fiyat söyliyeceksiniz sorunlarını anlatmaya başlıyayım ürün 5 yıllık baya kullanılmış benim tarafından ürünün klavyesinde...
Geri