Arama sonuçları: *

1. Muti

30-40 k laptop önerisi

Selam arkadaşlar üniversite ve günlük hayat oyun vesaire işler için bilgisayar arıyoruz ne önerirsiniz üniversitede mühendislik gibi ağır uygulamalar kullanılmayacak 30 35 40k şeklinde önerirseniz çok seviniriz teşekkürler şimdiden
  2. Muti

yurtdışından laptop getireceğim (Gigabyte) Garantisi hakkında

Viyana'dan GIGABYTE Gaming Notebook AORUS 15P XD-73 getireceğim herhangi bir teknik sorunda sizce garantisi Tr'de geçerli olur mu herhangi bir teknik sorunda ne yapmam gerekir.Ve ayrıca yurtdışından laptop getirmek ne kadar mantıklı olur.Ayrıca gümrükten nasıl geçirebiliriz. ...
  3. Muti

Nitro AN515-55 i5 10300H + GTX 1650 Ti laptop alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-55-intel-core-i5-10300h-8gb-512gb-ssd-gtx-1650ti-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nhq7jey004-p-HBV000012W6D7?magaza=Hepsiburada Bilgisayar bu,bu fiyata daha iyisi bulunabilir mi sizce
  4. Muti

7.5kya oyuncu laptopu olmayan laptop bulunur mu

Gaming laptop almayı istiyordum ama ailem önyargılı oyun bilgisayarı alınca oyun yüzünden derslerin düşmesin diyor csgo gta5 pubg valorant gibi oyunlar oynamak istiyorum önerilere açığım 1606851483 Bu arada lise 2 öğrencisiyim beni ünide de idare etsin istiyorum
  5. Muti

7.6k gaming laptop önerisi

Bütçe biraz daha artar mı demeyin artsa acer alicaktim çünkü taksit ile üzerine biraz para biniyor. Şimdi genel Monster önerecek o yüzden Monster ile bir problem yaşayanlar var ise sorunlarını belirtir mı ve monster alınır mı sorusuna da cevap verirse sevinirim
  6. Muti

Monster notebookun artıları ve eksileri

Arkadaşlar monster notebook almak istiyorum ama o kadar kötü yorum var ama bi o kadar da iyi yorum var bugün alicam lütfen kullananlar artılarını ve eksilerini yazabilir mı abra a5 modellerinden birisini almayı planlıyorum ya da öneriniz falan varsa 7.5 kya falan önerebilir misiniz
  7. Muti

SON KEZ max 8k laptop önerisi

Arkadaşlar bayadır laptop araştırıyorum hâlâ bir karara varamadım son kez sorucam sonra kriterlere uyanları karşılaştırmak için bir başlık daha açıp kararımı vericem ve yarın alicam 8kya beni uzun süre götürecek bir laptop arıyorum şu an lise 2 öğrencisiyim beni ünide de idare etsin istiyorum bu...
  8. Muti

Monster notebook kullananlar var mı

Bende monster almayı düşünüyorum ama birçok şikayet var mmesela kasaya plastik diyorlar ısınma sorunu oluyor fanları açınca ısınma problemi olmuyor ama fanlar bir uçak motoru gibi diyorlar doğru mudur?
  9. Muti

Monster abra a5 15.5.1 vs abra a5 16.6

Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım fiyat olarak da yorumlar mısınız bu arada monster kullanıp da bir problemi olan bir kişi var mı Monster alınır mı ve şu an lise 2 öğrencisiyim beni ünide de idare eder mı oyun acısından değil ders acısından
  10. Muti

7-7.5 max 8k gaming laptop

Vatan bilgisayarda satılırsa sevinirim şu an lise 2 öğrencisiyim beni üniversite bitene kadar uzun ömürlü bir bilgisayar olursa sevinirim bu arada ünide de en güncel oyunlari oynatsın demiyorum ünide ders yapmak için yeterli olsun yeter
  11. Muti

Hem oyun hem okul icin laptop önerisi

Arkadaşlar 7k ortalama bütçem var bütçeyi hafif aşabilirsiniz laptop olucak masaüstü topla demeyin beni ünide de idare etsin istiyorum ama şu an lise 2. Sınıftayım uzun ömürlü olması lazım gta 5 csgo valiant ve pubg oynamasını istiyorum
  12. Muti

Sizce Monster Notebook efsane Cuma indirimi yapar mı

Geçen sene yaptı mı desteğe yazdım strateji bilgileri vermiyoruz dendi bu sene yaparlar mı sizce
  13. Muti

Monster notebook özelleştirme nasıl yapılır

Özelleştir butonunu bulamadım nerde acaba
  14. Muti

Monster notebooklar neden daha ucuz

Excalibur bakınca aynı bilgisayar kronik sorunlu ssd ile aynı özellikleri var 8K ama monster 6700 nedeni nedir
  15. Muti

Monster abra fiyati düşer mi

Malum dolar 90 kuruş düştü sizce stok yenilenince abra modellerinin fiyatı düşer mi ve eğer düşerse bunun üzerine efsane cuma indirimi de eklenirse 1000tlye yakın fiyat düşer mi,yaklaşık kaç tl düşer
  16. Muti

F/p laptop bilgisayar önerisi

Arkadaşlar siz önerin bütçeyi ona göre ayarlarım gta 5 csgo valo pubg oynarsın şimdilik yeterlidir
Top Bottom