Arama sonuçları: *

1. nigelhayesdavis

30000TL civarında laptop önerisi

Arkadaşım üniversitede oyun oynamak için 30k civarına laptop alacak. Önerilerinizi bekliyorum. Maksimum bütçe: 35000. 1717625575 Öneri yok mu hiç?
  2. nigelhayesdavis

Öneri SINIRSIZ Bütçeli Laptop Önerisi

Tanınan bir aktör abimiz laptop satın alacak. Bütçesi bir hayli fazla (bütçe sormayın hayalinizi atın). Kendileri böyle güzel, pahalı, kaliteli bir laptop bulmuş fakat ilk bir araştırıyım abi ben dedim. Windows olması, ağır programları kaldırması, en az 1tb depolama olması, en güçlü oyunları en...
  3. nigelhayesdavis

15000 TL'ye Laptop Önerisi

Avukat olan bir abim için laptop önerisi istiyorum. Büroda falan kullanacak, uzun yıllar (5-6 sorunsuz gitsin istiyor. Ne önerirsiniz? Kriter en az 500GB SSD olacak. Macbook olmasın. Bütçe çok belirli bir şey yok ama 15k civarı deyim. Çok fark olursa 17'lere falan çıkabiliriz (Max 17k). 12-15k...
  4. nigelhayesdavis

10000tl Bilgisayar Müh. için pc önerisi

Ablam Boğaziçi bilgisayar mühendisliğinde okuyor. Onun için hafif ve iyi bir laptop arıyoruz. Bütçe 8000-10000. çok fark olur diyorsanız 11kya kadar çıkılabilir. Apple Macbook hariç. Depolama 500gb altı olmasın.
  5. nigelhayesdavis

Öneri 8500 tl laptop önerisi

Laptop önerisi en az 500GB SSD hariç belli bir kriterim yok bu fiyata en iyi tavsiyeleri bekliyorum.
  6. nigelhayesdavis

15000 TL laptop önerisi

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v22-1/ Bu iyi alternatifleri mi daha iyi önerilerinizi bekliyorum.
Top Bottom