Arama sonuçları: *

1. euwest

65k fiyat bandında bunu alıyorum bugün

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-r1021nt-intel-core-i7-14700hx-32gb-1tb-ssd-8gb-rtx4070-freedos-144hz-16-1-fhd-tasinabilir-bilgisayar-9j223ea-p-HBCV00005S0G2Y?magaza=Tekramarket Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda bu bilgisayara karar verdim sizce bir sorunu var mıdır ya da daha f/p...
  2. euwest

80-90k bandında laptop önerisi

Msi vector 255hx e karar vermiştim fakat yarın sipariş vereceğim ek öneriniz olur mu şu tercih daha iyi olur gibi?
  3. euwest

50-60k arası bandda hp victus alacağım ne dersiniz?

bu fiyat bandında başka öneriniz olur mu 49k civarına da aynısının 16gb ram olan hali var belki sonradan ekleme yapıp onu da alabilirim linki bırakıyorum. [H3...
  4. euwest

65-80k arası bandda laptop önerisi

oyun ve iş için kullanacağım laptop için öneriniz ne olur f/p olarak ben 1-2 tane buldum msi katana serisi de hoşuma gitti ne önerirsiniz...
  5. euwest

6000₺ laptop önerisi iş için

Arkadaşlar bütçem bu şekilde işyerinde excel/muhasebe programı için kullanmak istiyorum şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.
  6. euwest

4500-5500 arasında laptop önerisi

Arkadaşlar bütçe 5500-4500 arası bu fiyat bandında önerebileceğiniz bi laptop var mı amacım ders aslında ama yine de özellikleri fiyatına göre iyi olursa sevinirim.
  7. euwest

5000 TL bütçe ile laptop

Okul için bu bütçede bi laptop arıyorum önerileriniz neler olur?
  8. euwest

Neredeyse hiç kullanılmamış Hometech Alfa 110a ikinci elden kaça gider?

Alfa 110a Hometech hiç açılmamış kutusunda sadece test amaçlı açtım sıfır gibi yani kaça satabilirim özelliklerini atamıyorum mobildeyim kusura bakmayın..
Geri