Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Yardım 30k'ya kadar laptop önerir misiniz?

Arkadaşlar 30k'ya kadar laptop öneriniz var mı? Arkadaş oyun odaklı olmasını istedi.Bu fiyat bandına kadar önerilerinize açığım.
  2. Dusmax

Bu laptop nasıldır ?

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-41-amd-ryzen-7-7840hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx-4070-8-gb-freedos-16-wqxga-165-hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qljey-003-p-HBCV00005LDVJ9?magaza=Teknorya arkadaşlar bu laptopla mantıklı bir karar mı vermişim
  3. Dusmax

Yardım Hangi Laptop daha iyi?

Arkadaşlar genel olarak RTX 4070'li bir laptop düşünüyorum.Fakat ekran çözünürlüğü ve kalitesine de önem veriyorum.Ve tabii ki de soğutma performansı da önemli.Bunlardan hangisi mantıklı olur? ...
  4. Dusmax

Hangi Laptop Daha Mantıklı?

Arkadaş bu Laptoplardan en fiyat performans,ısı,ekran kalitesi çözünürlüğü vs her şeyi katınca hangisi daha mantıklı kalıyor...
  5. Dusmax

4060'lı alınabilecek en F/P Laptop

Arkadaşlar araştırmaya çalışıyorum da RTX 4060/1 TB SSD/16 veya 32 GB Ram'li 40k bandında önerebileceğiniz hangi laptoplar var?
  6. Dusmax

Yardım Maks 35K Laptop Önerisi

Arkadaşım için laptop bakıyoruz da bütçe bu kadar.Önerebileceğiniz Laptop var mı?
  7. Dusmax

Mimarlık ve oyun için güçlü Laptop önerir misiniz

Arkadaşlar RTX 4000 serisi olursa daha iyi olur ama öyle çokta pahalı bir şey olmamalı.Önerilere açığım (1 TB SSD olursa güzel olur)
  8. Dusmax

7K'ya oyun odaklı olmayan LAPTOP önerisi

Arkadaşım alıcakta üniversitede falan işini görsün diye,önerebilirseniz sevinirim.
Top Bottom